Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagy baj ha a hugom legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ha a hugom legjobb barátnőjével összejönnék?

Figyelt kérdés

Mostanába egyre többet van nálunk a lány (14 éves) és baromira édes. Csak egy baj van, hogy a hugom legjobb barátnője. Legutóbb beszélgettünk egy kicsit és nagyon értelmes lány. Nagy korkülönbségnek számít az, hogy 17 éves vagyok?

Válaszokat előre is köszönöm!

2019. júl. 20. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, nagy a korkülönbség. Egy 14 évesnek egyáltalán nem kell még szexelnie kb 2 évig, míg neked nyilván erre is van már igényed (érthető módon). Szellemileg is máshol tartotok, miről fogsz te beszélgetni egy általános iskolással? Hogy milyen gonosz a Julcsi, hogy cikizi az Annuskát, mert az még nem sminkel és felvett egy hello kittys pólót?
2019. júl. 20. 17:02
 2/12 A kérdező kommentje:

Mint már említettem, értelmes lány. A barátai is ilyesmi korúak mint én, mivel nem jön ki a vele egykorúakkal mert ki nem állhatja azt a gyerekességet amit az imént illusztráltál. Szerintem azért van ez, mert van 6 unokatesója akik mind idősebbek nála, a legfiatalabb is 16 éves plusz egy testvére aki 20 éves, és mivel velük nőtt fel, mindig is előrrébb járt úgymond mint a többiek.

És nem erőltetném rá a szexet míg ő nem akarja, várni fogok rá.

2019. júl. 20. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Minek kérdezel, ha te már eldöntötted a választ? Ha ennyire biztos vagy, jöjj vele össze, azt kész. A saját véleményem meg hadd álljon már fent, ne akarj engem meggyőzni arról, hogy egy 14 éves gyerek milyen fú de érett, mert nem az (és ez nem az intelligenciával függ össze, ettől még lehet okos, de akkor is még gyerek ja és utóbbi sem csak azt jelenti, amit írtam - hanem életfelfogás, szituációk kezelése, személyiség, hozzáállás, tapasztalat hiánya stb stb). Bár tudom, hogy minden második ilyen korú kiscsaj ezt állítja magáról. Én meg a barátaim is fene érettnek gondoltuk magunkat 14 évesen, mert kilógtunk a sorból, minket se érdekelt akkor még a smink, bulizás stb, de sajnos így 5-6 évvel idősebbként visszanézve egyáltalán nem voltunk azok, pláne nem annyira, hogy egy majdnem felnőtt sráccal járjunk.
2019. júl. 20. 18:50
 4/12 anonim válasza:
75%

Egy 14 éves lány bőven lehet (van)

egy 17éves fiú érettségi szintjén.

2019. júl. 20. 18:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Teljes mértekben elfogadom a véleményed. Csupán elmagyaráztam, hogy értelmes a lány. Attól még, hogy a te környezetedben buta kislányok vannak, nem jelenti azt, hogy a földön egy érett 14 éves sincs.
2019. júl. 20. 20:34
 6/12 A kérdező kommentje:

Egyébként eddig meg egy pszichológiai műről beszélgettünk és arról fejtettük ki a véleményünket (Az 5 szeretetnyelv). De nem csak ezért értelmes, beszélt róla a hugom és nagyon éretten gondolkodik.

Azért tettem fel a kérdést mert kívancsi voltam, hogy mit gondolnak erről az emberek, és te meg félreértettél ezért elmagyaráztam, hogy igenis érett. A félreértések elkerülése végett pedig tiszteletben tartom a véleményedet.

2019. júl. 20. 20:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem azt mondtam, hogy buta, hanem hogy nincs olyan érettségi szinten egyszerűen a kora (és nem az ész hiánya) miatt, hogy 17 évessel járjon. Voltak ilyen párok a környezetemben, de egyik sem volt sikeres, ha hosszabb ideig működött, az azért volt, mert a srác volt iszonyú gyerekes. De megtiltani nem fogja senki, nem bűncselekmény, ha összejössz vele. Én akkor sem tartom jó ötletnek meg azt sem értem, hogy ezt miért itt kell megkérdezni, hiszen mi nem ismerünk titeket, nem mondhatjuk meg a tutit. A lányt próbáld megismerni, aztán majd meglátod, hogy működik-e a történet.
2019. júl. 20. 21:14
 8/12 Klementinacska válasza:
16 vagyok.. testileg és szellemileg is (legalábbis én úgy gondolom) érettebb vagyok az én korosztályomnal.. pl sokszor köszönnek csókolomot és néznek 16 helyett 21nek... De egy biztos, ha akkor szerettem volna is, most örülök hogy nem volt 14 évesen barátom, mert ahogy elnézem a mai 14 éveseket, szinte mind úgy viselkednek mint a felnőttek, és ezzel nincs is baj... korán érnek, de nagyon is gyerekek, és nem igazán hiszem hogy ilyen fiatalon fel lenne készülve egy komoly kapcsolatra. Nem azt mondom, hogy ne gyere vele össze, de szerintem mindkettőtöknek jobb lenne ha megvárnád hogy legalább a 15-öt töltse be..
2019. júl. 22. 19:29
 9/12 A kérdező kommentje:
3 hét múlva 15.
2019. júl. 22. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem baj. Oké. Mindjárt 15, most kezdi majd a gimit, ha jól gondolom. Valószínűleg majd megtetszik neki egy korabeli fiú. Ami jobb neki.

Te lassan 18 leszel. Tovább tanulsz, vagy dolgozol.

A szülei sem biztos, hogy jó szemmel néznék ezt.

A húgod barátnője ember! Legalább ezt vedd már figyelembe.

Ha szakítotok, akkor lehet a húgod is megszívja.

Meg úgy őszintén..szerinted a húgod akar majd a barátnőjével rólad beszélgetni?! A bátyja szerelmi életéről? Mikor mit csináltok..

Meg a barátnője előbb utóbb miattad elfogja hanyagolni a húgodat. Akármilyen értelmes lány, 15 lesz, a felhők között fog járni. És ki tudja, hogy mennyire változtatná meg őt egy "komoly" kapcsolat ilyen fiatalon.

Hagyd, hadd éljen már egy kicsit, míg teheti. Hadd koncentráljon a barátokra, meg a családra, tanulásra, meg a béna korabeli párkapcsolatokra.

Legalább a húgod, meg miatta ne próbálj vele összejönni.

2019. júl. 22. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!