Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik ennyire?
Figyelt kérdés
Rövid akarok lenni de nehéz lesz. Van egy kapcsolatom már elég hosszú ideje és imádom szeretem a barátom és ő is engem. Jól megvagyunk. Viszont fék éve megismerkedtem általa egy másik fiúval akivel ő is jóban van/volt. Előre leszögezem hogy soha nem történt semmi pont azért mert van kapcsolatom. De nagyon jóba lettünk és sajnos pont annak az idején mikor a hullámvölgy volt. Nagyon rendes és aranyos volt velem a fiú ugye a legjobb barátom. És nem azt mondom hogy bele szerettem de többet éreztem mint barátság és ő is ez nyilvánvaló. Célozgatott sokszor és volt hogy "szerelmet" vallott egyszer. Nem mondom hogy volt köztünk valami, de érzelmileg szorosabb volt mint barátság. Aztán elég csúnyán össze vesztünk. Azóta eltelt fél év és mindig is hiányzott de a napokban egy társaságba keveredtünk és azóta sem hagy nyugodni a hiánya. És érzem hogy szeretem de nem vagyok szerelmes. A barátommal laposodik a dolog és ő sem szereti a barátnőjét biztosra tudom. Nem kell most az hogy milyen rossz ember vagyok, tudom hogy hibáztam. De valaki mondja meg nekem hogy mi miért van mert össze vagyok zavarodva és fiatal vagyok még ahhoz hogy tudjam ilyenkor mi van (16 éves vagyok és ez az első kapcsolatom)2019. júl. 17. 05:32
1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít e de elég erősen "udvarolt" nekem. Szép dolgokat mondva a lelkemre és testemre is (bocsi de máshogy nem tudom írni). Ja nem fontos de ő 18 éves
2019. júl. 17. 05:37
2/4 anonim válasza:
Úgy szokás azt mondani hogy egy másik ember csak olyat tehet tönkre amit lehet. Ezek szerint nem szereted már annyira a barátodat, vagy unod és vársz változásra, esetleg ő olyan kedvességet meg mindent tud nyújtani, amit a barátod nem. Senki sem marad az elsőnél előbb vagy utóbb szét fognak menni. Légy őszinte a barátoddal.
4/4 anonim válasza:
Tudod, kérdező, a szerelem elmúlik, akár tetszik, akár nem. Meg lehet őrizni, életben lehet tartani, de ahhoz nagyon sokat kell tapasztalni, élni, szeretni és csalódni. 16 évesen az első kapcsolatban nem fog sikerülni. Teljesen természetes, hogy lebomlanak a szerelemért felelős hormonok, és valaki más iránt kezdesz érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!