Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik de nem láthatom segítség?
Sziasztok!
A párommal 3 éve vagyunk együtt , ő buszsofőr !
Sajnos úgy hozta az élet hogy nemzetközi utakat kell neki csinálni szóval 1-2 hónapot mindig távol van ..
Ő megmondta nekem hogy nem mondja hogy szerelmes mert én egyből többre fogok gondolni de én szívből szeretem mindennél jobban!
Bár ha belegondolok ha nem szeretne akkor le razna és nem találkoznánk..
Most megint kint van külföldön csak jovoheten jön haza, azóta se ír , nem hív mert "sok a munka"
.
Valaki esetleg hogy tudnám elfelejteni ?
Szerintem f@$4ság....
De miért tini kategória?
Unatkozol te balfèk?????
Most ezt nem értem. Együtt vagytok. De nem ír nem hív meg egy keveset se? Aki szeret az szán rád meg ha csak egy kis időt is.
Illetve azt most hogy érted hogy nem mondja hogy szerelmes mert többet gondolsz bele? Azt írtad hogy három éve együtt vagytok, akkor szerelmesnek kell lennie. Hat ez is egy kapcsolat része.
Ez így nem valami tiszta sztori.
Bocsi össze vagyok zavarodva
Igazából én úgy tekintem hogy 3 éve együtt vagyunk azért írtam úgy..
És ez bánt a legjobban hogy 10 perce csak lenne hogy beszéljünk
De ha felhozom hogy esetleg van más a képben akkor szegény olyan arcot vág hogy látom hogy
Nem értem ezt az egészet..
Azt látod hogy igen van valaki más vagy mi?
Mert valójában mióta vagytok együtt?
Mond el neki hogy azért felhívhatna.
Ha felhozom hogy mást fogok keresni akkor be dobja a durcit..
Hiába mondom neki hogy keressen fél vállról veszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!