Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen nagyon megtetszett egy lány és mióta legelsőnek is láttam meg azóta is csak rá gondolok próbálom elfelejteni mert sztem nincs nála esélyem de még ha lenne is félek a lányoktól ezért beszélni sem tudok vele próbálok nem rá gondolni de nem megy :/ hogy kéne elfelejtsem vagy mit kéne tegyek? 19/f
2019. júl. 14. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni szeretnék, de nálam abszolút működni szokott: Gondolj arra, hogyha így folytatod, akkor egyedül fogsz meghalni... szüleid halála után pedig egymagad maradsz, és még a sírkövedet is magadnak kell elrendezned...

Elgelejteni úgy tudod könyebben, hogyha elkerülöd, és megpróbálsz még rásem nézni. Esetleg más munka után nézel...

Remélem sikerül eldöntened, hogy hogyan tovább

2019. júl. 14. 09:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát a munkát semmiképp nem szeretném ott hagyni,azzal meg hogy félek a lányoktól sajnos nem tudok mit csinálni, vagy nem tudom mit csinálhatnék sajnos nincsenek haverjaimsem nem hogy barátaim akik esetleg úgymond megtanítanának arra hogyanis kell barátnőt szerezni.
2019. júl. 14. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy picit légy lazább,s ne gondolj arra,hogy valamit elronthatsz amikor egy lánnyal beszélgetsz.Ha esetleg nem jönne össze ezzel a lánnyal,próbálkozz tovább,mert még vannak lányok akiknek bejöhetsz.Sok sikert hozzá😁
2019. júl. 14. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2019. júl. 14. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja és a biztatást
2019. júl. 14. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hagyod vagy beszélsz vele, a te döntésed. Miről beszélgetnél? Ez megint rajtad múlik, hogy mi érdekel. Talán érdekli őt, talán nem, arra nem tudsz hatással lenni, csak annyit tudsz tenni hogy megosztod az érdeklődési köröd. Gondolj arra hogy miről beszélnél egy sráccal először (ami értelmes téma)? Azt is lehet, hogy először munkával kapcsolatos dolgokat hozol fel, például valamit amit viccesnek tartasz és van rá egy megjegyzésed (valamit amit a cégnél hülyén csinálnak vagy nincs értelme vagy akármi).

Próbálj meg beszélni vele úgy, hogy nem akarsz tőle semmit, csak arra gondolsz hogy egy beszélgetés és kész. Ha jól sül el, akkor lesz több, amúgy meg az történik amivel számoltál, viszont bátorságot nyersz hogy megmerted tenni

2019. júl. 14. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igazad van csak még sosem beszélgettem egy lánnyal sem és így nm tudom hogy szedjem össze a bátorságom :/ de köszi tényleg jót írtál.
2019. júl. 15. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!