Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok mit tudnék tenni? (kérlek titeket, hogy normális választ írjatok)
16 éves fiú vagyok, szexpartner oldalon ráírtam egy 23 éves lányra (személyes infót nem adok meg róla) kedden lebeszéltük,hogy mikor tudok menni hozzá, Július 13.-án elmentem hozzá 30 percet voltam nála beszélgettünk 10 percet kb és lefeküdtünk. Csak ez alatt a 30 perc alatt annyira megkedveltem,hogy többetszeretnék tőle mint összefeküdni néhányszor.
Valamilyen szinten sejtettem,hogy ez lesz,mert akinek sikerűl megkedveltettnie magát velem arra nehezen tudok nem gondolni. Tudom furán hangzik,de sajnos ez van most.
Nekem ha fizetnének sem kellene egy prosti, undorító kifordul a gyomrom, nem is gondolsz arra hogy mennyi betegséget hordozhat magában annyi férfi után?
Arról ne is beszéljünk hogy mentálisan lelkileg is valszinüleg egy roncs az a prosti, és sose lesz normális egy ilyen élet után.
Utoljára mondom felejtsd el, és keres egy korodbeli lányt akármelyikkel jobban járnál.
Egy pozitív dolog van a fiatalságban.
Hogy elmúlik...
Gondolkoztam.. legközelebbi talalkozásnál felhozom neki a témát, és vagy össze jön vagy nem, én szeretném megpróbálni. Ha nem mondom el sosem fogja megtudni sokat nem veszítehetek.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tipikus.
Ha nem azt a válszt kapod amit akarsz akkor felkapod a vizet és mész a saját fejed után..
Figyelj ide nagyon meg fogod még ezt bánni, kisfiam.
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!