Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 éves fiú vagyok mit tudnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú vagyok mit tudnék tenni? (kérlek titeket, hogy normális választ írjatok)

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, szexpartner oldalon ráírtam egy 23 éves lányra (személyes infót nem adok meg róla) kedden lebeszéltük,hogy mikor tudok menni hozzá, Július 13.-án elmentem hozzá 30 percet voltam nála beszélgettünk 10 percet kb és lefeküdtünk. Csak ez alatt a 30 perc alatt annyira megkedveltem,hogy többetszeretnék tőle mint összefeküdni néhányszor.

Valamilyen szinten sejtettem,hogy ez lesz,mert akinek sikerűl megkedveltettnie magát velem arra nehezen tudok nem gondolni. Tudom furán hangzik,de sajnos ez van most.

2019. júl. 14. 00:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10,

1. Igen, tudom,hogy gyerek vagyok még! De ő nem tart annak.

2. Nem ő az első.

3. Nem fekszik össze mindenkivel,csak aki szimpatikus neki.

4. Az eszem a helyén van, és az isten megáldott szerencsére. :)

2019. júl. 14. 20:22
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

1. Mert minek tartana? Férfinek? Ne röhögtess, könyörgöm. Egy férfinek egzisztenciája van. Neked zsebpénzed.

2. Akkor miért viselkedsz mégis úgy?

3. Hogyne persze. A hozzádhasonló cukifiúk meg kedvezményt kapnak, nem?

4. Meg.

Mi a csaj száma? Kipróbálnám én is, hátha tényleg ennyire ügyes.

2019. júl. 14. 20:35
 13/26 A kérdező kommentje:

1. Nem a "ferdehajlamú" 16 évest látta rajtam.Nincs és nem is kapok zsebpénzt ,hanem dolgozok érte.

2. Mert más mint egy velem egyidős,mint egy éretteb,de gondolom te ezt is tudod.

3. Semmilyen kedvezményt nem kaptam tőle,ne az ecsethajú 40kg-s kortársaimhoz hasonlíts,mert mindjárt hányok.

4. Szerencsére meg. :')

2019. júl. 14. 20:48
 14/26 anonim ***** válasza:
Jajaja.
2019. júl. 14. 21:53
 15/26 Papucs112 ***** válasza:
Veked egyidős vagyok, de a gyökér osztálytársam szokott ilyeneket kitalálni hogy növelje az egóját. 23 évesen maximum az öccsének tekint, csak játszik veled egónövelésből. Örülj hogy nem kaptál el valami szifiliszt, mert ha "hobbiból" csinálja akkor bizony szinte 100% hogy nemi beteg. Nem lesz belőle semmi, kinevetnék az utcán egy veled hasonló fiúval. Keress inkább normális lányt, ahelyett hogy arra vernéd magad kiket dugsz meg.
2019. júl. 14. 22:09
 16/26 anonim válasza:
Az ilyen kérdések miatt éri meg feljönni erre az oldalra, betegre röhögöm magam 😅
2019. júl. 14. 22:17
 17/26 A kérdező kommentje:

15,

A hobby-t ne úgy értsd (de úgy érted ahogy akarod m1),hogy mindennap 100 félével, havonta szokott fent lenni az oldalon és nem hajlandó igénytelen emberekkel foglalkozni. teljesen átlagos 23 éves lány. Semmilyen nemi betegsége nincs, óvszernélkül nem vállal semmit sem, aki ezzel próbálkozik elküldi csak az anyjába és mehet máshova.

Senki nem mondaná meg,hogy 16 vagyok amíg megnem mondom(ez az egytlen ok,hogy nem sikerül 19-20 éves lányokat felszednem,mert ahogy elmondom milyen idős vagyok onnantól meg viszlát,tehát esélyem sincs),hozzá tenném,hogy elkérte a személyimet,hogy megnézze,hogy tényleg annyi vagyok,vagy csak szórakozok.

Nem verem magam,hogy sikerült lefeküdni vele,mert nem az első és másod alkalmam. Saját korosztályomból nem találok olyan érett lányt akivel tudnék is valamit csinálni. Elég volt 3 barátnő,hogy tudjam is,hogy milyen az én korosztályom, vérciki ezt leírni,márcsak az "örülj,hogy nem kaptál el valami szifiliszt" Nem egy féle nemi betegség van a világon,ha gondolod nézz utánna,és ne dobálozól a néhányszor meghallott szóval. Ne vedd sértésnek,de én ilyen vagyok.

16, Nem tudom mi ebben a vicces,de ha tényleg az akkor csak hajrá! Röhögd magad az orvosig sokszerencsét!

2019. júl. 14. 22:43
 18/26 Papucs112 ***** válasza:
Most mit vársz hogy biztassunk hogy kezdj el nyalni egy sehonnani kv∆nak? Bárki mondhat bármit, te meg naivan benyalod. Aztán meg leszel lepődve hogy jé, átb@$ztak. Neked kéne inkább magadba nézni mert a kérdésed alapján azt hittem az IQ szinted megfelel egy 16 évesének, de mostmár látom hogy külsőleg hiába néznek idősnek, agyilag egy amőba szintjén vagy.
2019. júl. 14. 22:51
 19/26 A kérdező kommentje:

18, Nem vártam semmi féle biztatást,csak normális válaszokat illetve tanácsokat! De örülök,hogy sikerült elolvasnod a zárójelben írt mondatot... ennek a "sehonnani kur.." meg több inteligenciája van,mint egy jó pár embernek összesen.

Az,hogy naiv lennék,akkor nem lennének olyan kapcsolataim, amilyenek most vannak.Nem mondom,hogy nem basztak még át,mert mindenkit átbasztak már az életében valamilyen módon.

Tulajdon képpen azt sem igazán értem,hogy honnan szűrted azt le,hogy "agyilag egy amőba" szintjén lennék.. hisz nem is ismersz. Egyébként meg vicces,hogy egy olyan ember próbál világmegváltó segítséget írni akinek a usere: Papucs, de persze,nyílván én vagyok a naiv 16 éves gyerek, pont ezt tanultam saját magamnak köszönhetően,hogy ne vegyem komolyan az embereket,mikor engemse fognak. Nekem nincs olyan ember az életemben akinek ezt eltudnám mondani( haverom nem tudja kezelni,mert életében nem volt még nővel,de őszintén nem is ez a lényeg)Szüleim\Testévreim meg nincsenek. Tehát amit én elértem azt csak magamnak köszönhetem,hogy ennyire "naiv vagyok" Nem sajnáltatni akarom magam,de lehet én vagyok a hülye,hogy kiírtam az oldalra ezt a kérdést, érdemleges választ nem kaptam senkitől szerintem nem is fogok,de elengedem.

Bocs,ha megsértettelek. Nekem nem állt szándékomban senkit megsérteni. Remélem,hogy sikerül eljuttatni A-ból B-be

Peace

2019. júl. 14. 23:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra sem értem mit pattogsz és erőlködsz itt, hogy márpedig Te milyen érett vagy, mert megáldott Isten ésszel, Ő meg mennyire normális, mert csak hobbiból k#rva.

Egyre izzadtságszagúbb az egész.

Ha tanácsért jöttél, akkor az egyetlen értelmes tanács ami adható és már meg is kaptad többször is, hogy felejtsd el az egészet úgy ahogy van, mert ostobaság még a gondolat is, hogy Te ebből többet szeretnél.

2019. júl. 15. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!