Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Gaz ha 18 evesen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Gaz ha 18 evesen a tesommal vagyok egy szobaba es emeletes agyon alszok?

Figyelt kérdés

Tudom furcsa a kerdes,mert lehet azt mondani ra hogy ilyen korba alljak a talpamra ha nem tetszik..de dolgozok rajta,inkabb a lanyok velemenye erdekelne,hogy mit gondolnak errol..ha a baratod azert nem akarna felvinni mert nincsen kulon szobaja az gaz? Azert is erdekel a velemenyetek,mert van egy csaj akit szoktam latni itt a kornyeken es elakarom hivni randira valamikor,de akkor ez jelent e problemat?

Egyebkent 18F

2019. júl. 13. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Nőd az nem lesz, az vágod ugye?
2019. júl. 13. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem jelentene problémát. Persze ha egyszer szexre kerülne a sor akkor picit gáz lenne.

16L

2019. júl. 13. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Miért lenne baj? A csaj téged szeret nem mást. Nem tudsz tenni róla hogy így tudtok lenni.

Ha meg szex, elmentek egy apartmanba, a csajhoz, vagy amikor nincs otthon senki

2019. júl. 13. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Ennyi idősen nincs választásod, szóval akit zavar, az pukkadjon meg :D
2019. júl. 15. 03:24
 5/5 anonim ***** válasza:

18 évesen nem zavar. Tudom milyen hogy ha már nagykorú vagy, mehetnél dolgozni, a saját lábadra állhatnál, de még iskolába jársz, jövőre érettségi s hasonlók. Ha 20+ lennél kicsit már zavarna. Míg nem jutnánk el a szexig, addig pont mindegy lenne számomra, hogy a tesóddal egy szobában vagy. Ha meg szexre kerül a sor azt nyugodtan lehetne nálunk is. Itt sok az üres szoba. :D

Ez saját vélemény, lehet hogy a leendőbeli barátnőd nem így vélekedik, de lehet igen. Randira meg szerintem egy darabig ne hozzátok vidd, mert ha így elsőre zavarja is valamilyen szinten, ha összemelegedtek jobban fogadja, s addig az idő is telik.

2019. júl. 15. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!