Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam feledni?
Szoval van az exem szeretném el felejteni *február óta kulon vagyunk* de nem tudom el felejteni valamiért. Valami tipp esetleg hogy hogy sikerülne?
* nem akarok más Palival lenni mer nem akarok úgy lenni senkivel sem hogy az exem szeretem* 16/L
Akkor ne legyél mással. Nincs is értelme ha még nem érzed magad készen rá. Szépen próbáld meg őt kizárni a mindennapjaidbol esetleg a rá emlékeztető cuccokat pakold el és próbálj csinálni mindig valamit ne gubbasz otthon bármit kipróbáhatsz tanulj nyelveket esetleg vagy főzz, süss akármi. Tölts sok időt a barátaiddal és hidd el túl fogsz lépni rajta:)
Hajrá szurkolok!
A "gyász munkát" mindenkinek el kell végeznie. Mindenkinek más ideig tart.
A rosszabik, ha kibeszéletlenül ér véget egy kapcsolat.
Semmi esetre se massal gyógyitsd magad.
Butaságot mondtak.
1. Nem tudnád adni magad 100%.
2. Megbántanál egy olyan embert aki nem érdemelte meg.
Az idö tényleg nagy úr.
Bármit teszel, csinálsz közben eszedbe fog jutni. Zene hallgatás, film nézés, barátok. A lényeg. Ne gubozz be! Idővel jobb lesz.
Nagyon ismerős az érzés, én egy fél évig nagyon szenvedtem. Nekem úgy sikerült, hogy próbáltam mindig a barátaimmal lenni, ha egyedül voltam akkor meg lefoglaltam magam. Egy valamit fogadj meg, hogy sose keresd és ha egyszer vége lett maradjon is így mert a szakítás sose ok nélkül történik. Olvass, találj ki valami új hobbit amit szívesen csinálnál, ilyenkor a legjobb új dolgok felé nyitni. Csak fel a fejjel, minden rendben lesz, ez csak idő kérdése és beszéld ki magadból a fájdalmat, ne félj sírni se és próbálj magad és neki is megbocsájtani, mert így fogod magad igazán túl tenni ezen az egészen.
Remélem tudtam segíteni.
Minden jót a továbbiakban! :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!