Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Biszexuális vagyok, tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok, tetszik nekem egy fiú kezdeményezték?

Figyelt kérdés
Biszexuális vagyok, tehát tetszenek nekem lányok és fiúk egyaránt. Most tetszik egy fiú és van rá esély hogy ő is biszexuális vagy meleg. Várják szerintetek hogy tettszen egy lány vagy kezdeményezték? Én is fiú vagyok.

2019. júl. 8. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak puhatold ki, hogy valóban biszex vagy meleg-e a srác is. Ha igen, akkor utána már könnyebb is kezdeményezni.
2019. júl. 8. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Először is tudd meg, hogy biszex vagy meleg-e.
2019. júl. 8. 09:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon valószínű. Többször is utalt rá és úgy is viselkedik.
2019. júl. 8. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ő is az, akkor próbálkozz nyugodtan. Csak akkor lenne ciki, ha ő nem lenne nyitott ilyenre.
2019. júl. 8. 10:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdezem mert sokan homofóbok meg utálják a melegeket és egy ilyen kapcsolatot nem lehet titkolni.
2019. júl. 8. 15:52
 6/6 -remete- ***** válasza:
Nyugodtan kezdeményezz. Max lehülyéz oszt mi van? Nekem is egy ismim beballotta kb nem bántottam meg..
2019. júl. 9. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!