Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a lányok is vágynak annyira a szerelmre, mint én?
A kérdésem főként velem kb. azonos korú lányokhoz szól: nektek is van/volt olyan érzésetek, hogy végre találjatok magatoknak egy párt, akivel tényleg kialakíthattok egy igazán komoly kapcsolatot és feltétel nélkül szeressétek egymást? Tudom kicsit hülyén hangzik ilyen idősen, de úgy érzem, nekem már több kellene egy nem sokat érő futókapcsolatnál.
Köszönöm előre is a válaszokat! :) 17/F
Eszméletlenül vágyom rá. Nem vagyok még túl idős, de zavar, hogy sosem volt még kapcsolatom, valószínűleg azért mert nem vagyok egy szépség (nem küldök senkinek képet, ezt itt le szeretném szögezni).
Nagyon jól esne szeretni valakit és szeretve lenni. Nem kell, hogy szőke herceg legyen fehér lovon, bőven elég lenne, ha értelmes és érzelmes lenne. Egy olyan kapcsolat, amiben mindketten építhetnénk egymást. Szép álom ennyi idősen egy csúnya lánynak tudom, de álmodozni lehet 😂😂
16/L
Most lehet tolakodó leszek, de valaki a gyakoris lányok közúl nem szeretne ismerkedni? :) Gondoltam bepróbálkozok, ha már ennyi lány válaszolt :D
22/F
Én is vágyom már erre. Eddig sose volt kapcsolatom, mert mindenki, akibe beleszerettem, nem szeretett viszont. Szerintem biztos a külsőmmel van gond, mert nem vagyok valami szép, ellenben mindenkivel kedves, aránylag értelmes lánynak tartom magam. Személyisége annyi bajom van, hogy lusta vagyok, makacs, érzékeny,kicsit drámakirálynő,forró fejű, és, ha dühös leszek, akkor agresszív és indulatos is😅 Ez elég sok hiba, tudom, de próbálom visszafogni magam, és ők nélkül nincsenek heves kitöréseim, és toleráns vagyok mindaddig mindenkivel, amíg bunkó nem lesz velem.😇
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!