Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan srácokat akik komoly kapcsolatra vágynak?
Valószínű sok üzenetet fogsz kapni priviben is és itt kommentbe is, hogy ők olyanok és szívesen ismerkednének veled. Akármennyire is hivogatónak tűnik, szerintem hagyd ki ezt a "lehetőséget". Egyébként iskolában is nyugodtan ismerkedhetsz, vagy akár buszon is nyugodtan odamehetsz egy szimpatikusabb emberhez. Persze mondhatod, hogy mivan, ha ő is csak olyan mint a "többi". De nem kell rögtön járni vele. Csak mondjuk beszélgetni vele, elmenni egy fagyira, kávéra, teára. Aztán ha alakul alakul, ha nem, nem. Nem kell ezeknek nagy jelentőséget vinni.
Persze interneten is megllehet próbálni, ilyen anonim oldalon teljesen értelmetlen, sőt, én még facebookon, vagy hasonló közösségi oldalon sem ajánlom. Mivel ott sokkal nagyobb esély van az átverésre.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Utolsó mondat. Nekem is ez a problémám csak épp fordítva. Nem tudom olyat találni az elmúlt időben. Hiába van 1000 csaj egyik sem vehető komolyan. Ahogy az első írta az alapján simán találhatsz, én is hasonlóképp próbálkozom, csak sosem jön össze.
Én egy olyan lányt keresek aki nem csak a külsőségek érdekelnek vagy a pénzem, hanem a bennem rejlő ember miatt szeret és tisztel. Csak ami azt illeti manapság már nincs ilyen.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!