Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok szerintetek ebből még lehet valami, vagy már ez esélytelen?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy tök ismeretlen lánnyal,leszólítottam belement a ismerkedésbe,voltunk kint is, eléggé visszahúzódó fajta, nekem úgy jött le kedvel ő is,viszont van némi távolság közöttünk, és már nem bírtam tovább voltam olyan hülye hogy interneten felhoztam neki a témát és elmondtam hogy kb nem bírom tovább nélküle,vártam hogy vagy elküld a francba vagy belemegy hogy több időt töltsünk együtt,végül annyit mondott hogy nincs sok ideje és úgy érzi nem jutna elég ideje rám és ezért nem működne a dolog,aztán nem beszéltünk pár napot gondoltam minden tönkre tettem kettőnk között, végül ő írt rám, és mondta hogy jobb lenne ha hagynánk az egészet, megkérdeztem tőle hogy ő jól érezte-e magát velem mikor kint voltunk, és mondta hogy igen tetszett neki nagyon, megkérdeztem tőle hogy őszintén mondja meg, tetszem-e neki legalább kicsit, és jött a válasz hogy igen tetszem neki, végül sikerült megbeszélnünk hogy beszélgetünk ugyan úgy mint előtte,meg mondtam neki hogy ha szeretne velem találkozni azt is megtudjuk beszélni, mondta hogy rendben.Kérdésem hogy szerintetek lehet még közös jövőnk, vagy ezt teljes mértékben elbasztam, mit kellene tennem ilyen szituációba?? (Egy jófej,helyes jószívű csajról van szó,nem szeretném elengedni,mert ritka az ilyen szerintem)2019. júl. 1. 21:17
1/2 anonim válasza:
Nincs veszve semmi. De ezt a kifogást nem bírom hogy: Nincs ideje valakinek. Nekem mindig sikerül időt szakítanom olyan dolgokra amiket szeretek csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!