Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem, de ő a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, de ő a barátom akar lenni. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már 7. éve osztálytársak vagyunk(8 osztályos gimnázium). 7 évig csak havonta egyszer beszélgettünk kb, nem is kerestük egymás társaságát, teljesen közömbösek voltunk egymásnak, viszont a 11. osztály elején valami teljesen megváltozott mindkettőnkben. Elkezdtünk beszélgetni messengeren nap, mint nap, valamint élőben. Mindketten éreztük, hogy ebből több lesz, viszont úgy voltunk vele saját magunkban, hogy ennek idő kell, nem szabad elsietni. Addig húztuk, hogy május 18.-án el is csattant az első csók egy este beszélgetés közben. Az a csók... Még most is teljesen emlékszem rá, teljesen más volt mint más lányokkal, brutális volt tényleg. Életem legjobb pillanata volt, bármilyen túlzás nélkül. Utána megbeszéltük, hogy megpróbáljuk egymást kapcsolatban, és majd meglátjuk mi lesz. 1-2 napig jó is volt minden, nagyjából tudtuk kezelni egymást iskolában is párként 7 év osztálytárs viszony után. Szép, és jó volt minden, viszont egy hét után a lány elkezdett eléggé furcsán, és kiszámíthatatlanul viselkedni velem. Ki is húztam belőle, hogy nem tudja mit akar, meg hogy mit gondol, várjak egy kicsit, de majd minden jó lesz. Rendben, én vártam, majd addig húzódott, hogy a lány kijelentette, hogy barát akar maradni. Ez valahogy annyira szíven ütött, hogy azt megmagyarázni se lehet, azóta ezen gondolkodom hogy mit ronthattam el, és hogyan hozzam helyre. Sajnos belementem a barátságba, végülis még 1 évig osztálytársak leszünk. Azóta nap mint nap ugyanúgy beszélünk, de egyre jobban fáj, hogy már nem úgy viselkedik velem, mint régen. Nem értem hogy hogyan változhat meg valakinek a véleménye ennyi idő alatt egy emberről, semmi sem indokolhatta volna, ő is megmondta, hogy nem az én hibám, szóval helyrehozni sem tudom.

Csak röviden írtam le a történetet, igazából sokkal jobban szíven ütött, egy hónapja nap mint nap ezen gondolkodom szinte állandóan, nagyon nehéz elterelnem erről a figyelmemet. Akit hosszabban érdekel a történet, szívesen leírom privátban.

Most itt állok egymagam baráti viszonyban azzal a lánnyal akibe veszettül beleszerettem, viszont ő a barátom akar lenni.

Valaki bármi segítség? Menthetetlen szituáció?

Annyit tudni kell, hogy ebben a témában teljesen egymás ellentétei vagyunk a lánnyal, ő egyáltalán nem lelkizős stílusú, nem lát bele ezeknek a dolgoknak a mélységébe, ő magában lezárt már engem, viszont én mindent túlgondolok, és nagyon nehezen vagyok túl ilyeneken.

Köszönöm előre is a segítségeket!

18/L, 18/F

2019. jún. 29. 02:49
 1/6 A kérdező kommentje:
És az egész történetben számomra az a legérthetetlenebb, hogy egészen addig ameddig nem jöttünk össze a lány látszólag sokkal jobban akarta az egészet, teljesen odáig volt értem, viszont mikor megkapott akkor felhagyott az egésszel, és elhidegült tőlem. Érthetetlen számomra, hogy hogyan lehet ennyi idő alatt így megváltozni, főleg úgy, hogy nem tudja rá az indokot.
2019. jún. 29. 03:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeress engem, jobban járnál.
2019. jún. 29. 03:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló történt nem olyan régen...

Miután közölte, hogy maradjunk barátok csak... (szombati napon)(szintén indok nélkül), arra a szombatra rá két héttel volt az első randevúja egy másik személlyel... több hónapig tettem neki a szépet, erre egy egy hete ismert figurát választott...

Szerintem más tetszik neki... jobb, ha te is mást keresel...

2019. jún. 29. 07:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy mivel még csak megpróbáltátok h együtt legyetek,neki az alatt az idő alatt nem tetszett,hogy pl ti a suliban is együtt vagytok,vagy csak szimplán nem tud úgy tekinteni rád,mint a pasijára!Sajnálom ami történt,remélem minél hamarabb túlteszed magad rajta (ami tudom hogy nem lesz könnyű):(

Az is lehet hogy más tetszik neki!

Te vagy az első barátja?

2019. jún. 29. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Menthetetlen. Érdekelte a gondolat hogy milyen lenne veled kapcsolatban, tehát megvolt a szikra, de csalódott mikor együtt voltatok és realizálta hogy nem azt adod ami számára kellene (párkapcsolat szempontjából).

Dobott és lezárt, te viszont továbbra is jutalmazod a "barátságoddal", aminek annyi a lényege, hogy ugyanazt a támogatást nyújtod mintha együtt lennétek, csak párkapcsolati "extrák" nélkül. Magyarul egy szemetes vagy neki, akibe dobálja a gondolatait és kihányja magát, közben pedig más srácokról ábrándozik. Cserébe te szenvedsz, mert szerelmes vagy belé és reménykedsz hogy lehet még több belőle. Ez most nyers lesz, de talán segít: azért tart még téged, mert tudja hogy még reménykedsz, növeled az egóját és figyelmet adsz neki. Nem tisztel és nem érdekled. Mikor rosszul van vagy unatkozik, akkor fog keresni, hogy lekösd míg elmúlik az az időszak, aztán foglalkozik mással.

Jó lenne még évekig szenvedni miatta, mert nem tudsz továbblépni az állandó kommunikáció miatt? Nincs ebben semmi barátság, zárd le, szakítsd meg vele a kapcsolatot és lépj tovább te is.

2019. jún. 30. 08:11
 6/6 anonim válasza:
55%
hello hogy érted? viszont mikor megkapott??? csak csokvolt nem? 1 vagy 2 napot jártatok ha jol értem.....
2019. jún. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!