Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most bolond vagyok vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bolond vagyok vagy lehet, hogy igazam van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja dolgozom egy ipari parkban és a 2. hónaptól kezdve nem tudom levenni a szememet egy lányról, aki szintén ott dolgozik. Én a raktárban vagyok egész nap, így őt sosem látom, csak a buszon. Amikor megyek és jövök munkából akkor egy buszon utazunk. 2 műszakban dolgozom. Nem ismerem a lányt, velem egy korú lehet (20).

Nem beszélgettem még vele. Állandóan mobilt használ, zenét hallgat és siet. Amikor vége van a munkának és várunk a buszra, talán ekkor látom őt a legtöbbet. Nekem úgy tűnt, hogy nincsen barátja, de éppen azért tettem fel a kérdést, mert lehet, hogy mégis van.

Amikor elkezdtem dolgozni ezen a helyen, megvoltak a céljaim, de most egyszerűen elvagyok veszve. Állandóan rágondolok és látni akarom őt. Nem érdekel egyszerűen semmi más már.

Nem mondanám, hogy bámulom/bámultam őt, de már sokszor ránéztem. Tehát kerestem már vele a szemkontaktust.

2 hete minden tönkrement. A lány furán viselkedik, legalábbis nekem úgy tűnik. Lehet, hogy elcsesztem valamit? Folytatom is:

2 héttel ezelőtt egy pénteki napon a lány már nem egyedül utazott a buszon, hanem mellette volt egy srác, akitől leszálláskor elköszönt. Azt hiszem csumit mondott neki. Az a furcsa, hogy a srác is zenét hallgatott és az ablakon bámult ki. Ebből nekem az jött le, hogy biztosan nem a barátja, hiszen én a helyében lesz.r.. a zenét meg minden és a lányra fókuszálnék.

1 hete szintén pénteki napon ugyanez a srác állt az egyik buszmegállóban. Nagy volta tömeg a buszon és csak ennyit hallottam, hogy bocsi és mögöttem ment el a lány. Leszállt a buszról és a sráccal átszálltak a másikra.

Na itt már összetörtem. Nem volt csók, ölelés vagy kézfogás sem. Csak leszállt és aztán nem láttam már őket egészen munka végéig. Amikor is a buszon szintén egymás mellett ültek. én előttük ültem kb 2 méterre. Annyit láttam, amikor leszálltam, mivel én hamarabb szállok le, mint a lány, hogy csak ültek és nem is nagyon beszélgettek csak egy kicsit. Én 20 éves vagyok a lány is ennyi lehet szerintem a srác meg biztosan több volt mint 20. Az a bajom, hogy engem mindenki 16-17-18 évesnek néz. Ilyenkor azért bánom ezt, de mindenki mondja, hogy örüljek ennek.

Szóval. Összetörtem és 3 napig nem tudtam enni. Konkrétan öklendeztem itthon, de nem hánytam. Azóta kicsit lehiggadtam, de valami nem stimmel. Én nem tudom, hogy a lány mit gondol rólam. Lehet hogy semmit.

2 hónapja megvagyok őrülve ezért a lányért és csak remélni tudom, hogy nem jár senkivel sem. Mondogatom ezt magamnak, de nem látok erre sok esélyt.

Szóval a probléma az, hogy olyan mintha a lány kerülne engem.

Itt a kérdés, hogy bolond vagyok, hogy azt hiszem, hogy egy lány akit nem is ismerek és nem is beszéltem még vele, kerül engem?

Mondom, hogy miért hiszem ezt:

1. Megyek munkába a busszal. A lány ott ül a középső ajtó mellett, tehát mögötte 1 cm-re van az ajtó. Én pedig ott állok és várom, hogy letudjak szállni a buszról, illetve azt is várom, hogy a lány felkeljen és mögöttem legyen a leszálláskor. Fontos tudni, hogy csak én szálltam volna le a középső ajtónál, a legtöbben elől szálltak le.

ERRE mi lett?!?! A lány felkelt és inkább leszállt az első ajtónál, de az a vicces, hogy ekkor én már ott mentem el mellette, mert ugye középen csak én voltam leszálló emberke. Szóval ő inkább várt valamennyit, miközben 1 másodperc alatt letudott volna szállni ott ahol én.

2. 2 műszakban dolgozom. Délelőtt és délután. Ugyanazzal a busszal megyünk mindig munkába. Persze délutánosnál 2 busz is megy, de én azzal akarok menni, amivel a lány is, ezért megyek mindig ezzel a busszal. Hazafelé, munka után szintén megy 2 helyi és 1 céges busz. A lány nem utazik a cégesen sosem. Ez úgy néz ki, hogy először elmegy a helyi aztán a céges és aztán rá percekkel megint a helyi.

Délutános műszaknál átszállok a helyiről egy másikra. Tehát este már a lány sem vár és mindig az 1. helyivel megy.

Most jön a lényeg: Ezen a héten kedden hazafelé úton, délelőttös műszakból nagy volt a tömeg a buszon és én a busz 2. ajtajánál álltam és kapaszkodtam a lány pedig előttem ült közvetlen. Itt is hamarabb szálltam le, mint a lány. Amúgy nem nagyon mobilozott, ahogyan láttam. Félszemmel azért néztem a reakcióját, de nem igazán volt. Én nem csináltam semmit sem, csak ott álltam nézelődtem és akkor nem is néztem a szemébe sem. Leszálltam a buszról és ennyi.

Jött a következő 2 nap és sehol sem volt a buszon hazafele menet. Mivel én raktárban dolgozom így csak munka előtt meg munka után látom őt pár perc erejéig és ez nekem örömet okoz, de amikor nem látom őt, akkor az... pocsék érzés.

Jött a péntek, munka után ő hamarabb ért ki az épületből mint én és látom, hogy ő lemegy a buszhoz, ahonnan az indul. Ezt eddig is gondoltam, mert a lány mindig ül a buszon. Nincs olyan, hogy ő áll. Egyszer nem láttam még őt a buszon állni. Szóval már eddig is tudtam, hogy ő lemegy egy megállót a munka végezte után, a gyár előtt van a megálló, így érthető, hogy miért. Mert a másik az kb 100 méterre van. A hely miatt. Na, de nem volt rajta a buszon. Gondoltam, hogy na végre láttam őt, akkor majd felszáll erre, amire én. Nem. Nem szállt fel. Nem volt rajta a buszon. Gondoltam, hogy akkor biztosan ő megy falura, mert a másik busz az megáll és átvált olyanra, ami arra megy. Na, most leszálltam egy megállóval később és mit látok? A lány tényleg azzal a busszal jött, amit most említettem csak percekre rá, volt ülőhelye az biztos, de nem ment falura, hanem ott szállt le, ahol én. Előkapta a mobilt és elsétált.

Na itt olyan szinten lettem ideges. Most ez mi akar lenni?

Semmi? A lányt nem érdeklem vagy a lány tart tőlem és nem akar látni sem?

Mi abban a logika, amit leírtam? Hol van a logika??!?

Lett volna ülőhelye, hiszen lesétált oda, ahol a busz indul és ezt tette kedden is.

ÉS MINDEZ AZÉRT FURCSA, MIVEL KEDDEN MELLETTE ÁLLTAM. RÁ 3 nap semmi. Most tényleg kerülne engem?

Annyi biztos, hogy erre fizetés után választ fogok kapni.

Mert megfogom kérdezni, mármint nem ezt, hanem a randit.

100% már most, hogy visszafog utasítani, érzem. Nem mintha lenne rá oka, de nekem gyanús, hogy foglalt a lány. Ha nem is, akkor sem hiszem, hogy randizna velem.

A lány nem hiszem, hogy félénk lenne, ha esetleg valaki kérdezné. Nagyon erős a kisugárzása.

Ellentétben velem, aki a padlón van.

Ráadásul kevesebb mint 1 hónapon belül lehet, hogy műszakot kell váltanom és az azt jelentené, hogy nem látnám többé a lányt, ami nekem nagyon nagy gond lenne.

Akkor nem lenne értelme tovább ott dolgoznom. Én így érzem.

2 hónapja tetszik nekem a lány. Mondom, nem beszéltem még vele, csak a szemébe néztem. A srácot azóta nem láttam, de gondolhatjátok, hogy mit csinálnék vele legszívesebben...

Szóval van kevesebb mint 1 hónapom. Műszakot nem akarnék váltani a lány miatt. Mondom, a legtöbb napom csak azért volt jó, mert őt láttam. Nekem már ez is sokat jelentett.

Nyilván, ha randizhatnék vele, akkor nem váltanék műszakot, inkább pozíciót ha muszáj. De én már most lefogadom, hogy elküldene engem a k. a.-ba. Valahogy érzem. Valahogy érzem ezt a van pasim dolgot.

Buszon biztosan nem hívnám őt el randira, mert buszon fog a f.. ismerkedni. Buszon 100%, hogy lekoptatna, de ha munka után tudnék vele beszélni, akkor másabb lenne a helyzet.

Csak most pénteken is azt láttam, hogy kapta is elő a telefont, indult lefele a buszhoz és telefonálni próbált.

Na, a fejemben egyből az volt, hogy biztosan valami sráccal beszél. Hát remélem nem.

Ti mit szóltok ehhez?

Nekem ez gyanús. Lehet most következő héten inkább másik busszal megyek egész végig.

Tehát a bajom az az, hogy olyan érzésem van, mintha a lány kerülne engem. Igen, igen. Nem ismerem. Tudom. De mégis.

Szerintetek mi folyik itt?

Ha valamit elfelejtettem leírni, leírom majd később. Így is hajnali 2 óra van, fáradt is vagyok.

És ez nem vicc, kérlek vegyétek komolyan.

K...va s..ar érzés ez nekem.

2019. jún. 29. 01:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Elnézést a sok ''LÁNY'' szóért, illetve minden egyéb elírásért. 2:10 van, már fáradt vagyok.
2019. jún. 29. 02:10
 2/14 A kérdező kommentje:

Na még egy nagyon fontos dolog és ez velem kapcsolatos.

Most, 20 évesen érzem először ezt, emiatt nagyon fontos nekem ez az egész. Nem igazán volt még barátnőm, de most érzem azt, hogy ennek változnia kell. Egyszerűen ez a lány.... nincsenek rá szavak. Folyton azon gondolkodtam, hogy majd akkor lesz másik, de az a baj, hogy nem érdekel más. Olyan a kinézete, amiről álmodtam és a lelke, lemerem fogadni, hogy még szebb.

Én 20 évesen fiatalabbnak nézek ki és ezt nem egy ember mondta már nekem. Félek, hogy emiatt a lánynak nem kellenék, illetve ha stresszes vagyok még dadogni is szokta. Nem tudom, hogy hogy fogom magamat rávenni arra, hogy leszólítsam őt.

Mindenesetre megvárom a fizetést, egy kicsi fejlesztés magamon és utána jöhet, aminek jönni-e kell.

Tényleg, azt nem írtam le, de amúgy 173 cm magas vagyok, a lány kisebb mint én, amit imádok. :) Vékony alkatú vagyok, önbizalmam nincs az egekben és elég eres csávó vagyok. Sokáig ez is aggasztott, de mára már megszerettem. Kérdés, hogy mennyire jön ez be neki. Most már csinálom az edzést is ismét, tehát már fejlődök. Mert alapvetően olyan nehezen hízok, hogy borzasztó. Így legyen az embernek önbizalma.

Előre köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 29. 02:19
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a puding próbája az evés. Ne legyél felénk. Beszélgess először csak vele. Munka után. Mielőtt felszálltok a buszra. Akkor meglátod hogy mennyire érdeklődik. Akkor még ne hívd randira csak beszélgess. Kérdezz először a munkáról. Hogy mióta dolgozik itt meg hogy milyen poszton aztán majd jön a közös hang. Ha van. Ha még látod hogy hidegen hagyod őt akkor tudod. De mindig olyat kérdezz tőle amire nem lehet egy szavas választ adni, így elkerülhetetlen hogy megakad a beszélgetés
2019. jún. 29. 02:20
 4/14 anonim válasza:
0%

Sosem felejtem el az édes szemeit.

A szenvedés oka többdimenziós. Egyrészt hajlamos vagyok többet belegondolni a valósághoz hozzátenni. Én sem tudtam a nevét, én sem beszéltem vele és mégis valami erő vonzott hozzá. Felruháztam őt ismeretlenül csak a külseje alapján és azt hittem a szemezés kapcsolat. Én is betege lettem, amikor megnevettette valaki, a birtoklási vágy elhatalmasodott rajtam...

2019. jún. 29. 03:23
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Akkor először is beszéljünk arról, hogy ez egyáltalán nem normális reakció, főleg ha még a korod is számításba veszem.

Brutális mennyire túlpörgöd, mikor még beszélni sem beszéltetek egy szót sem, de még egymásra nézés sem volt. Ez a pörgés még akkor is hihetetlenül sok lenne ha bármi alakulna köztetek. Ezért arra tippelek, hogy nagyon ijesztően viselkedhetsz élőben is, mert annyira izgulsz és kattogsz ezen. Lehet hogy ez feltűnt neki és talán az is, hogy állandóan bámulod, ami nagyon zavarja. Valószínűleg minden idegesség amit itt leírtál, az a kisugárzásodon látszik és lehet hogy ennek van a taszító hatása. A másik hogy lehet azt érzi hogy a közelében akarsz lenni és ez is idegesíti.

Kérlek olvasd el még egyszer mit írtál arról az esetről is, amikor egy másik sráccal láttad. Nem történt semmi, kb. egymáshoz sem szóltak, de mikor másik buszra szálltak volna, összeomlottál. Napokig nem tudtál enni és öklendeztél. Őszintén, szerinted ez rendben van?

Mivel nem voltál még ilyesmi helyzetben, súlyosan túlreagálod, ismétlem, SÚLYOSAN. Valahogy próbáld meg lenyugtatni magad, találj ki módszereket hogyan tudnád ezt megtenni, hogyan tudnád a figyelmed lekötni. 16 évesen nekem is volt hogy egy lány teljesen a fejemben volt egész nap, de először is volt köztünk kontakt, másrészt nem omlottam össze mert mással is mászkált, akkor meg főleg nem mikor megtudtam hogy volt valakije. Tudomásul vettem és nem történt semmi.

Valami nagyon nem okés a reakcióddal, emellett erősen kontrolláló jeleket sejtetsz (összeomlasz mert egy másik palival megy valahova, akihez amúgy hozzá se szól). Mi lesz akkor pl. ha a fiú haverjával megy majd sörözni? Ahogy mondtad, mentálisan úgy tűnik a padlón vagy, de nem (csak) az önbizalmat látom itt alacsonynak.

A másik tanácsom pedig hogy kezdj el önismereti kurzusokat, előadásokat, könyveket, amik segítenek felépíteni magad - akár vedd igénybe szakemberek segítségét is, hogy az ilyen és hasonló szociális helyzeteket és a benned lévő érzéseket megtanuld kezelni. Nem akarlak megriasztani, de nem elképzelhetetlen hogy komolyabb probléma is van a háttérben.

"Olyan a kinézete, amiről álmodtam és a lelke, lemerem fogadni, hogy még szebb."

Egy szót nem beszéltetek még, de eszméletlenül idealizálod. Mondom, nem akarok itt diagnosztizálgatni, de vannak személyiségzavarra utaló jelek. Az biztos, hogy ez nem csak a szimpla "pillangók vannak a hasamban" effektus, úgyhogy mindenekelőtt járj utána ennek és ismerd meg magad, miért reagálsz ilyen szélsőségesen és intenzíven ilyen dolgokra.

2019. jún. 29. 03:47
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Szólítsd le! Nem veszitesz semmit. Max elutasít
2019. jún. 29. 05:01
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Amíg itt hosszú lére eresztett kérdést teszel fel ahelyett, hogy megszólítanád, más elhappolja előled!

Kérdésedre a lányon kívül választ senki nem tud adni, pláne itt, noname kommentelőkként.

2019. jún. 29. 05:48
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

Csatlakozom, ahhoz, aki szerint betegesen tuporgod. Nem akarlak elkeseriteni, de ez tenyleg nem normalis, valami psziches gond lehet nalad. Meg szemezes sem volt, de mar legszivesebben megverned a lany velt baratjat, meg azt figyeled melyik ajtonal szall le es miert. Illetve nem tudsz aludni es egy regenyt irsz kb. a semmirol. Tudom, hogy neked fontos, de realisan nezve semmi lenyegi nem tortent koztetek.

Voltam egyebkent ilyen helyzetben, egy 24 oras buszuton tunt fel, hogy nagyon nez egy srac. Rettenetesen irritalt. Utana egyutt dolgoztunk, tehat azota is ismerosom. Akarhanyszor beszeltunk (nem kettesben, tarsasaggal), mindenre csak azt mondta hogy milyen kedves vagyok. Klimavaltozas, politika, munkahelyi hulyesegek, minden egyeb utan azt allapitotta meg, hogy "kedves vagyok". Rola nyilvanvalova valt, hogy tenyleg beteg, napi 200x feltesz valamit facebookra, illetve olyan lanyokat nez ki maganak, akik elerhetetlenek lesznek neki mindig. Ez 4 eve volt, azota se volt senkije. O jutott eszembe a kerdesedrol, es nem celom bantani teged, csak tenyleg jo lenne neked egy realis enkep. Van olyan oszinte, mely kapcsolatod, aki segitene ezt kialakitani benned? A kerdesedre visszaterve, ehhez nincs mit hozzafuzni, menj oda, beszelgess vele. Nem kell rogton meghivni semmire, eleg annyit mondani, hogy sokat latod a buszon, o melyik reszlegen dolgozik, hogy tetszik neki a melo, stb. A valaszokbol ugyis latni fogod van-e barmi esely. A lanyok igen nagy szazaleka nem mondana igent egy idegen meghivasara, csak ha nagyon tetszik neki az illeto, de azt mar eszrevetted volna, mert o is keresne a tekintetevel. A kozombos kategoriatol eljuthatsz az eselyig, de ahhoz beszelgetned kell vele picit, nem rogton elhivni valahova. Sietos a vilag, nekem pl. alig van idom, azt a keveset nem adnam egy idegennek, csak olyannak, akire legalabb egy kicsit kivancsi vagyok.

27 eves, hazas no

2019. jún. 29. 06:33
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

Azért ehhez mennyire betegnek kell lenni!? Úristen ilyen emberek utaznak velünk???

Sürgősen keress meg egy pszichológust!

Jézus isten... komolyan már egy buszmegállóban is kezdek félni.

2019. jún. 29. 08:04
 10/14 anonim ***** válasza:

Te beteg vagy.

Szerintem csak fél tőled :D

Ez azért van egyébként, mert tetszik neked, és amikor róla ábrándozol akkor a személyiségét is tökéletesnek képzeled el. Hát biztos hogy nem az. Lehet hogy el tudnád fogadni a hibáit és kijönnétek, de lehet amúgy hogy tök bunkó. Vagy buta. Vagy ha összejöttök megcsalna. Ezt a külsejéből nem tudod megállapítani.

20 évesen ezt már nagyon nem kéne csinálni :D azért 13 felett szerintem gáz ennyire beleszerelmesedni valakibe akit látni szoktál, de még nem beszéltél vele és csak képzeled a személyiségét.

Menj oda hozzá akkor ha már ennyire meg vagy őrülve érte, de komolyan, szerintem már fél tőled :D

2019. jún. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!