Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért fáj ennyire 1 év után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire 1 év után is? 18/L

Figyelt kérdés

Az exemnek már jó ideje van másik barátnője, amiről tudok is (csak a facebookról, nem beszéltem vele a szakítás óta). Nekem is tetszettek azóta srácok, de valahogy senki sem fogott meg annyira mint ő, és nem akarok senkit hülyíteni, amíg kicsit is érdeklődöm az exem iránt.

Mégis elfog egyfajta irigységgel kevert belső szorongás amikor arra gondolok, hogy már mással van együtt, és a jelek szerint boldogok is. Talán mert velem nem működött, és annak ő volt az oka, pedig én nagyon akartam de összetörte a szívem anno.

Most meg látszólag elvan valakivel, aki nem is tűnik egy extrának, tudom nem kéne ilyet mondanom. De egyáltalán nem olyan a csaj mint az esete, és a posztok alapján amiket láttam elég primitív is, tömeg csajnak tűnik. Komolyan nem is érdekelne, de valahogy ez iszonyatosan sérti az egóm, a tudat hogy ő boldog, pedig nekem kéne. Ráadásul nekünk a körülmények miatt nem működött, és most meg úgy tűnik megint rendbe jött az élete, bezzeg amikor én voltam terítéken akkor káosz volt a fejében, nem tudta mit akar csinálni, inkább hagyott egyedül jobbat érdemeltem stb. - csak a szokásos gyáva duma -

Mit tegyek, hogy múljon ez a gyerekes érzés? Nagyon bánt, főleg hogy előjön időröl-időre, nem tudom elnyomni. Pláne zavar, mert az életem egyéb területein sokkal érettebben gondolkodom, és megpróbáltam kezelni ezt a helyzetet is.

Először gondoltam (dacból), hogy majd ha randizgatok, az pótolja a hiányát a srácnak, és talán vissza is adja az önbizalmam. De ezt hamar elvetettem, mert hiába hajtottak rám fiúk, nem érdekeltek, és tényleg senkit nem akartam hitegetni.

Aztán felfogtam az egészet logikusan, hogy nem az én hibám volt anno, és örüljek inkább hogy ő boldog. De ez se ment, mert kifejezetten nem akarom a boldogságát, bármennyire gáz is ezt beismerni. Egyszerűen rám jön egy sírógörcs szerű érzés amikor belegondolok, hogy valaki más adja meg neki mindazt amit nekem kellett volna. Bezzeg velem "bonyolult" meg "lehetetlen helyzet" volt, alig voltunk együtt valamit, és amit igen, az is viharosan telt. Most meg posztolgat a barátnőjével, amit nem mellesleg nekem mindig szidott, hogy milyen nyálas undorító szokás.

Valaki valami tippet tud esetleg adni? Felőröl a tehetetlenség. A legrosszabb, hogy még az a pár közeli barátom se érti meg, akiknek elmondtam. Szerintük örülnöm kéne, hogy sok srácnak bejövök, szép fiatal csajként szórakozgatnom kéne. De én ezt meg nem akarom, normális kapcsolatot akarok, és mindenekelőtt túllépni az exemen végleg.

2019. jún. 29. 01:33
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Megértelek, és ne okold magad, pont hogy nagyon éretten kezeled a helyzetet. A legtöbb ember mással akarna felejteni, de az nagyon undorító dolog, és a vége csak sírás mindkét fél részéről.

A negatív érzés csak akkor fog el múlni, ha az egod picit félre teszed, és megnézed miért kellett neki egy nálad egyszerűbb lány. Lehet pont a káosz miatt, ami a fejében volt, most meg akar pihenni egy tömegcsajjal, azoknak látszólag úgy sincsenek problémáik, lehet ez tetszik neki. :)

2019. jún. 29. 02:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, nem fog tetszeni amit írok, de

- "nem olyan a csaj mint az esete"

. Ez így nem igaz, mert mégis ő kell, tehát (pillanatnyi) elvárásainak megfelel, sőt, kellő;

- "sérti az egóm, a tudat hogy ő boldog, pedig nekem kéne"

. Lehet, hogy egod sérelme jobban fáj, mint a már exed elvesztése?

- "normális kapcsolatot akarok, és mindenekelőtt túllépni az exemen végleg."

. Ez viszont csak úgy fog sikerülni, ha nem nosztalgiával, hanem "volt, elmúlt, nincs" elvek alapján gondolsz rá. (Az úgysem megy, hogy elfelejtsd, tehát javaslatként le sem írom...)

2019. jún. 29. 10:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Kedves kettes, igazad lehet, felejteni majd csak sok idővel fogok. Tényleg nem az bánt már hogy nincs velem az exem, hanem inkább hogy mással van. Ha holnap megkeresne hogy legyünk megint együtt, akkor biztos nemet mondanék.

A tömeget amúgy úgy értettem, hogy egy elég különleges srácról van szó (nem csak azért mondom mert az exem, tényleg mai szemmel érdekes személyiség, szokatlan érdeklődési körrel pl.), és hozzá képest egy egyszerűbb csajnak TŰNIK, de persze ezt nem tudhatom. Csak úgy érzem, nagyon passzoltam vele, és a mi kapcsolatunk igazán mély is volt, de lehet nem erre vágyott ennyi idősen, ami érthető.

2019. jún. 29. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Az 1 év egyáltalán nem sok ahhoz, hogy el tudd felejteni. Nekem 2,5 évembe telt a legutolsó, de volt olyan is, akit 7 év után is még, ha nem is sirattam, de nagyon sokat gondoltam rá.
2019. jún. 30. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!