Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem?
Van egy fiú akivel elkezdtem beszélgetni és találkoztunk is párszor és igazából nekem ő az első, akivel tényleg randiztam. Aranyos meg szeretek vele lenni de valahogy nem érzem azt az elsöprő érzést de tudom hogy ő fülig szerelmes és mindig a kedvembe akar járni. Egyszer meg is akart csókolni de nem éreztem hogy készen állok és elhúztam a fejem. De amúgy többször megfogta már a kezem. És tényleg úgy szimpatikus a személyisége meg nagyon aranyos dolgokat ír de annyira távol áll tőlem ez az egész dolog, lehet azért mert úgymond első kapcsolat? Úgy érzem félek ettől az egésztől és szinte már együtt vagyunk csak még nem mondtuk ki de nemtudom hogy jól érezném e magam ebben a kapcsolatban. Valaki aki volt már hasonló szituációban tudna valami tanácsot adni?
17/L
Egyetértek az előző 2 kommentelővel.
Példákat írnék le:
Az első barátomnál olyan szenvedélyek jöttek ki belőlem, hogy 13 év után is érzem a nyomait. :) Annak sajnos hamar vége is lett, de azért szép volt.
A második barátommal kb haveri viszonyból jöttünk össze a baráti társaság unszolására. Nehezen alakult, nem is akartuk igazán, de nagy sokára kialakult valami. Én szerintem sosem voltam komfortos mellette, habár majdnem 3 évig voltunk együtt. Eldobott idő. Aztán nem túl szépen lett vége, de sosem volt igazi szerelem köztünk, már csak megszokás volt...
Szóval a helyzeted hasonló az enyémhez, így én azt tanácsolom, ne dörzsölgesd sokáig a tenyeredet, mert kérges lesz. Próbáld neki elmagyarázni, hogy kedveled, de sajnos nem alakult ki benned mélyebb érzelem, és így nem akarod vesztegetni az ő idejét, illetve mondd el, hogy nem érzed még késznek magadat egy ilyen kapcsolatra.
Ez amúgy teljesen dícséretes. Több ilyen ember kellene, mint Te, aki nem 13 évesen kezdi el a comb tárogatást. Sajnos 13-4-5 évesek már szextanácsokat kérnek itt... Szóval fel a fejjel. Majd rádtalál az az érzés is, amit vársz. ;)
Valószínűleg úgy kb. három milliárd ember volt már hasonló szituációban ;)
Lehet, hogy lassabban indulsz be, lehet, hogy még éretlen vagy a szexhez (igen, látom, h 17), lehet, hogy csak ez a pasi nem indítja be az ösztöneidet. Ha jól érzed magad vele, mondd meg neki, hogy még nem látod, meg tudod-e kívánni, vagy csak mint haver érzed jól magad vele, így ő is el tudja dönteni, mennyi időt akar adni neked/nektek. A jó szexhez nem feltétlenül elsöprő érzelem kell, hanem gyakorlat is, és belemehetsz a dologba úgy is, hogy próba-szerencse, hátha a kísérletezéstől megjön a kedved (a szexhez és a fiúhoz). De persze csak, ha van ehhez kedved (és ha előtte vettél egy csomag óvszert és végigolvastad a használati utasítást).
A randizás egy nyitott végű ügy, lehet belőle szerelem, vagy barátság, vagy egyszerűen kifut pár találkozás után a semmibe, és az is belefér, hogy egy ideig bizonytalan vagy a kapcoslatot illetően (nyilván ha érzékeled, hogy nem fog összejönni, nem lenne tisztességes tovább táplálni a fiú reményeit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!