Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék normális, rendes fiúkat találni? 18/L
Bárhol és sehol, meg neked mi a normális, valaki simán elvan egy olyannal aki össze vissza kefél, másnak már az se jó ha nem papucs teljesen.
20/f
Csak nyitott szemmel kell járni. :)
Szerintem te érzelmes, érzékeny vagy... Arra vigyázz, nehogy kihasználjanak s belemenj egy rossz kapcsolatba. :/ :)
24F
Beszélgess szabadon a srácokkal. Ha valakivel jól elvagy, ne rakd barátzónába, meg ne akarj vigyázni rá hogy neked ő csak barát mert nem akarod elveszíteni, inkább ha ő is akarja, és ezt jelzi feléd, nézzétek meg hogy lehetne-e több. (én itt rontottam el nagyon sok barátságot sajnos.)
Aki nem határozott, töketlenkedik, nem foglalkozik veled rendszeresem, azokra ne szánj túl sok időt. De legfőlépp legyél nyitott, ha valaki megszólít, beszélgess vele. Hidd el, vannak normális fiúk, fogsz te is találni egyet :) ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!