Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöjjek be neki ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek be neki ha elsōre nem tetszettem?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. El akartam felejteni, de most mégsem megy. Hogyan csavarjam el az eszét? Most nem tudom mivan, mert a suliba csak ignorál, mintha nem is tudná hogy létezem. Az elején azt mondta hogy tetszem neki, de szerintem ez nem volt igaz. Tanácsok?

2019. jún. 26. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Tedd féltékennyé,ismerkedj,beszélj másokkal. Ha tudja hogy bejön neked akkor nem leszel számára olyan érdekes mert tudja hogy megkaphat. De ha azt látja hogy már nem érdeklődsz felé akkor lehet feléled a vadászösztön. Persze lehet hogy akkor se fog érdeklődni,de 1 próbát megér.
2019. jún. 26. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
60%

Hagyd. Nem értem miért olyan fontos számodra pont ennek az egy fiúnak a figyelme. Azt hogy tetszel lehet udvariasságból mondani, nem kelll minden szót hitelesnek venni, van olyan pasi aki évekig azt hazudja hogy szeretlek...

Legyen annyi méltóságod hogy ne kaparj olyan után aki egyértelműen kimutatta hogy nem tetszel neki (mert ugye a tettek többet érnek mint a szavak).

2019. jún. 27. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!