Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozzak össze vele? Vagy hogyan jöjjek össze vele?
Van egy lány az iskolába aki nagyon tetszik nekem már vagy 3-4 hónapja,mind ketten lányok vagyunk.Ő 2 évvel fiatalabb nálam.
Elején mikor megtetszett akkor még nem tudtam,hogy hányadikas meg,hogy melyik osztályba jár és később kiderítettem,hogy ugyanannak tanul aminek én is és van 2 közös barátunk.
Élősszőr rá írtam,hogy hol vette az xy cuccát? Ő egyből válaszolt utána beszélgettünk a suliról is és folyton vissza is írt,aztán ez a beszélgetés megszakadt,alig írt(kb. 1 napot dumáltunk:D)Majd sokszor nézett ő a suliba de sokszor volt,hogy észre sem vett:( én nekem meg nincs önbizalmam és folyton úgy csináltam mintha észre sem vettem volna.DE tegnap előtt a közös barátunk által együtt mentünk ki a buszmegállóba és együtt is vártuk a buszt ő egy két dolgot kérdezgetett a tetoválásaimról/piercingeimről meg még kérdezte,hogy cigizek-e,de a tekintetén nem tűnt,úgy mintha érdekelném:D Azt ennyi volt a beszélgetés.:DD Én szerintem a lányokat is szeretni,mert eléggé olyan a stílusa meg instagramon meleg párokat lájkolgat.De ő neki van vagy 30 fiú/lány barátja nekem meg kb. van 1,tök népszerű lány és bárkit megkaphat.Hogyan kerülhetnék még jobban a közelébe?Szerintetek kedvelhet engem?
(Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett)
Én 17/L Ő 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!