Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy most nem hiányzom neki, később még érezheti a hiányom?
Figyelt kérdés
Szakitottunk a barátommal,azt mondta nem érez sem hianyérzetet sem egy porszemnyi szeretetet sem.
Gondol arra,hogy hogy vagyok,de semmi több.
Azt mondta soha többet nem lesznek irantam érzései,sem szeretet sem vonzalom,szerelem meg főleg.
Később megis eszebe juthatok,es hianyozhatok neki?
Veletek fordult elo ilyen?
2019. jún. 25. 20:50
1/3 anonim válasza:
Ha nem talál másik lányt...
És hiányozni fog neki valaki....
De felesleges szerintem, az már úgy sem az lenne, csak kellene neki valaki...
Én ugyan így vagyok, csak velem ezt a barátnőm játszotta el....
Inkább igyál, légy a barátaiddal, lépj túl rajta, aztán majd találsz egy jobb srácot, aki szeretni fog ^^ :)
2/3 anonim válasza:
2 hete dobott a csajom! Ezalatt a két hét alatt hazudott hogy nincs senkie! Haveromtól tudtam meg vasárnap hpgy együtt van egy gyerekkel! Tegnap mentem el hozzá haverokkal, és elszaladt amikor meglátott! Barátnői jöttek oda hozzánk, hogy remegett a lány meg biztos meg fogom ütni! Amit tett hogy megcsalt és hazudott azért meg is érdemelte volna, de attol semmi nem lesz jobb ha megverem! Egyszer se ütöttem meg vagy kiabáltam vele! Mindent elnéztem! Szakitásunk után 1 nappal már a palival volt! Azon a napon amikor oda adta a cuccaimat! És akkor se mondott semmit! Tegnap elkaptuk a vasutállomáson hogy kikérdezzem! Csak annyit mondott hogy nem volt köztünk semmi! Én meg mutogattam a képeinket, hogy ezek hazugságok?? Azt mondta nem tudja és elfutott megint! Én utána sírógörcsöt kaptam 22 éves létemre! Senkinek nem kívánom ezt! Haverjaim csak nyugtatgattak, hogy találok jobbat! Nem értem, hogy mivel érdemeltem ezt ki nála! Túl jó voltam hozzá! Te is találni fogsz jobbat aki megbecsül! Sok a gerinctelen ember! Nagyon sajnállak...
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom,igazan nem szamitottam ilyen normalis valaszokra
2019. jún. 25. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!