Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi bajom. Szerintetek? Többi lent.
Nekem(nem 100%ban ugyanez a story mert idősebb volt a csaj, de jól elbeszélgettünk ) az vált be,h.:
-ráírok, feldobva valami témát, esetleg kérdezni valamit magáról
Erre szinte biztos h válaszol és itt 2 opció van:
1 ha rövidre fogja a beszélgetést, vagy nem olyan válaszokat ad amilyeneket előtte,
2 ha ugyanolyannak érzed mint előtte.
Ha 1, akkor lehet van valakije/nem akar zavarni téged/ nem érdekled már/ lehet elcsípted pont akkor mikor fáradt.
Ha 2, . Vidd tovább úgy , h megmondja miket csinál mostanság, valami, Ami elveszi az időt/energiát(fontos.neérezze hogy faggatod!)
Ha nem mond semmi ilyet és nem akar belemenni a válaszadásokba, akkor átrepültél az "1"es opcióhoz.
Összegezve: várj még 1 pöppet, ne ez emésszen fel, foglald el magad másvalamivel, majd ha úgy érzed akkor írj rá így. Ha nem válaszolba én otthagynám a f***ba.. nálam alap: mindenkinek visszaírok, mert nem vagyok bunkó. Sajna ezt gyakran nem tartják be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!