Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval két kérdésem van:
1. Most megyek gimibe, szerintetek várjam meg a gimit a csjozással?
2. Van két lány az egyik lány1.0(ő másik gimibe megy)a másik lány2.0(ő velem egy gimibe megy). Szóval lány1.0-val már egy ideje irogatok és tudjuk egymásról, hogy tetszünk egymásnak. Még nem nagyon kezdtem ezzel semmit, mert van a lány2.0, aki vitathatatlanul szebb, csak mivel szép bele van zúgva a fél világ. Lány2.0-val annyira nem ismerjük egymást, de mindig kedves volt velem. Szerintem nála nincs is esélyem.
Szerintetek maradjak lány1.0-nál és próbálkozzak be nála vagy inkább hadjam? Én legszivesebben lány1.0-t választanám, csak amikor látok képet a másikról mindig elbizonytalanodom.
2019. jún. 22. 16:55
1/7 anonim válasza:
Ha az első lányt választanád, akkor válaszd őt. Annyira csúnya egyértelműen nem lehet, ha azt állítod, hogy tetszik neked. Ráadásul azt mondtad, te is tetszel neki, szóval minden adott. Hajrá! ;)
2019. jún. 22. 17:00
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szerintem is ez a logikusabb, de amikor elbizonytalanodom, akkor mindig picit rosszul érzem magam, hogy " most jól döntöttem?". Ezzel mit csináljak?
2019. jún. 22. 17:09
3/7 anonim válasza:
Csak azért választanád a másik lányt, mert szebb? És ha nincs meg benne minden, amit a másik lányban látsz? Szerintem nem ér annyit, a második lány, de ez a te döntésed. ^^
Első válaszoló voltam.
2019. jún. 22. 17:18
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi ez most sokqt segített
2019. jún. 22. 17:33
5/7 anonim válasza:
Mindig lesz szebb. De ha valakit szeretsz, akkor az felülírja. (Nálad is van vonzóbb, kívánatosabb... ezt tudomásul kell venni. De ha az ember egy jó kapcsolatban van, akkor mindenki más megszűnik létezni számára.)
2019. jún. 22. 17:36
6/7 anonim válasza:
Szerintem a 2. at valazd mert ha az elso annyira tetszene es tenyleg ugy ereznwd hogy o kell neked akkor szoba se johetne egy masik lany
2019. jún. 22. 18:19
7/7 anonim válasza:
Erről most eszembe jutott egy ismerősömmel történt dolog, amit ha le írok a véleményemet tudni fogod a dologról. Van egy haverom aki mikor fel ment gimibe elég jó csajokkal beszélgetett, volt egy aki marha kedves volt szép is de nem olyan szép mint némelyik másik. Teljesen értelmes jól kinéző jól nevelt lány de nem túlzásba vitt értelemben. Haveromnak lett volna esélye több lánynál is, és gondolkodott is ezen de őt ismerte és néhány hülyesége ellenére szerette is a személyét. A lánynak volt egy pasija 2 éven keresztül és még tartott a kapcsolata, de teljesen szar volt szinte végig. Fél évet várt haverom arra hogy szakítsanak és vele legyen, hiába volt szar hogy látta őket egymással akár az utcán akár csak tudatban hogy vele van de szeretik közbe egymást... A szakításuk után haverom össze jött a csajjal és azóta teljesen jó a kapcsolatuk. Vannak lelki sérülései a lánynak az előző kapcsolata miatt viszont ezek hamarosan el múlnak még ha nem is teljesen. (mondjuk ez pont nem volt lényeges) Ha egy olyan csajjal jössz össze akit mindenki meg akar farkalni, azt meg is fogják. Ha tetszik a dolog ha nem, inkább a kevésbé szépet persze ha nem néz ki teljesen csúnyán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!