Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tép szét fiú szerelmes levelet?
Szerintem lehet, hogy ez egy játszma: "féltékennyé" akar tenni. :D Ha így van, akkor valószínűleg tetszel neki, csak ezt nem tudja nyíltan kifejezni.
Én fiúként úgy vettem észre, hogy aki elsőre nem tetszik meg, mint lány, akkor utána már nem is tudok így gondolni rá. A szerelem legtöbbször asszimetrikus, egyoldalú fiatalkorban. Egy kapcsolat addig tart, amíg ez ki nem derül és a másik nem dobja a társát. :/ És a korosztályban a fiúk félnek a kötöttségektől, ez ilyen új keletű férfias dolog...
A lényeg, hogy szerintem várj még egy kicsit, mielőtt biztosra veszel dolgokat. Ha pedig nem viszonozza, akkor nem te vesztesz, hanem ő. Csak ezt még nem érti meg. Sok sikert és kitartást! :)
Az 5-ösnek igaza van!
Mondd neki hogy akarsz vele beszélgetni,és mikor nyugodtak a körülmények,akkor mondd el neki!Nagyon szurkolok!!🤞😊
Meglepődött,mivel ugye ti baráti viszonyban voltatok/vagytok!Ha elvörösödött az jö jel 😏 dadogott mikor utána beszéltetek?Vagy összeszedetlenül beszélt?
Privátot is írhatsz,és akkor segítek a továbbiakban ha szeretnéd!😊😄(lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!