Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért tép szét fiú szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tép szét fiú szerelmes levelet?

Figyelt kérdés
Már 3x írtam neki és előtt megpróbáltam 2x személyesen de mindig félbeszakította (barátok vagyunk, vagyis szerinte)

2019. jún. 22. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok de lehet hogy vagy nem áll készen kapcsolatra,vagy csak azt akarja hogy barátok maradjatok és nem akarja hogy több legyen köztetek
2019. jún. 22. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:
De szerintem nem tudja hogy beleszerettem! A múltkor sírtam “egy fiú miatt” vagyis miatta odajött megvígasztalni és azt mondta hogy nagyon idióta lehet az a fiú akit nem érdeklek. És megölelt csodás volt. Aztán meg arról mesélt hogy milyen szèp lányt látott a villamoson, nem értem. Olyan mintha nem érdekelném csak megjátszható néha magát
2019. jún. 22. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
(Ugyan az vagyok)Akkor lehet hogy csak nagyon közeli barátként tekint rád. Szerintem mond el neki hogy érzel és ha tényleg szeret mégha csak barátként is meg fogja érteni.
2019. jún. 22. 14:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Remélem
2019. jún. 22. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem lehet, hogy ez egy játszma: "féltékennyé" akar tenni. :D Ha így van, akkor valószínűleg tetszel neki, csak ezt nem tudja nyíltan kifejezni.

Én fiúként úgy vettem észre, hogy aki elsőre nem tetszik meg, mint lány, akkor utána már nem is tudok így gondolni rá. A szerelem legtöbbször asszimetrikus, egyoldalú fiatalkorban. Egy kapcsolat addig tart, amíg ez ki nem derül és a másik nem dobja a társát. :/ És a korosztályban a fiúk félnek a kötöttségektől, ez ilyen új keletű férfias dolog...

A lényeg, hogy szerintem várj még egy kicsit, mielőtt biztosra veszel dolgokat. Ha pedig nem viszonozza, akkor nem te vesztesz, hanem ő. Csak ezt még nem érti meg. Sok sikert és kitartást! :)

2019. jún. 22. 15:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Örülnék ha igazad lenne. remélm így lesz
2019. jún. 22. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Az 5-ösnek igaza van!

Mondd neki hogy akarsz vele beszélgetni,és mikor nyugodtak a körülmények,akkor mondd el neki!Nagyon szurkolok!!🤞😊

2019. jún. 22. 17:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát elnondtam, és teljesen zavarbajott elvörösödött és terelte a témát valami romantikus filmre😓
2019. jún. 23. 10:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ez mit jelent?! Vajon azért jött zavarban mert kölcsönös a dolog? Vagy pont ellenkezőleg
2019. jún. 23. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Meglepődött,mivel ugye ti baráti viszonyban voltatok/vagytok!Ha elvörösödött az jö jel 😏 dadogott mikor utána beszéltetek?Vagy összeszedetlenül beszélt?

Privátot is írhatsz,és akkor segítek a továbbiakban ha szeretnéd!😊😄(lány)

2019. jún. 23. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!