Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segítség 18-19 éves fiúk!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség 18-19 éves fiúk!?

Figyelt kérdés

Titeket mivel tud megfogni egy lány? Illetve zavarna ha a lány kezdeményezne? Pl.: ha ti nem mernétek lépni mert a lány idősebb stb.

Egyáltalán szóba jöhetne pár évvel idősebb lány?

köszi előre is a válaszokat!:)

2019. jún. 18. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

szóba jöhetne, egyáltalán nem zavarna ha ő kezdeményezne

19/f

2019. jún. 19. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Örülnék, mert elég visszahúzódó vagyok :(
2019. jún. 19. 00:15
 3/6 anonim válasza:
19%

Nekem mindegy, csak lenne már valaki...

19

2019. jún. 19. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Azzal hogy okosabb mint a többi,nem menő neki a butasàg

Engem zavarna hogy idősebb

2019. jún. 19. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Általában a nálam fiatalabb lányok jönnek be, de sokszor megesett már, hogy nagyon szívesen mégis érkeztem volna egy nálam akár több évvel idősebb lánnyal is.

Ma már a lány is ugyan úgy kezdeményezhet, egyáltalán nem tartom furának vagy esetlen lenézendőnek.

Az, hogy kinek milyen lány jön be, az nagyon szubjektiv. Valakinek ilyen egy aranyos lány, valakinek meg olyan. Ha magad vagy, akkor biztos, hogy olyan srácokat fogsz ki, akik számodra is szimpatikusak :3

19F

2019. jún. 19. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze kezdeményezhet, sőt:3 és szeretik a fiúk az idősebb lányokat.

20/f

2019. jún. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!