Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy fiúnak meg lehet változtat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak meg lehet változtatni az érzéseit?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, eléggé bele vagyok zúgva. Pillanatnyilag nem nagyon szimpatizál velem. Nem igazán ismer, de amit ismer belőlem, az pont a szerencsétlen és nyomorék oldalam. Ha a külsőm is jobb lesz(jelenleg nincs valami jó testem,de egész nyáron edzeni fogok) és talpraesettebb/közvetlenebb/viccesebb leszek, van esély arra, hogy teljes fordulatot vegyenek az érzései? Csak mert én nem tudom elképzelni, hogy bele lehet szeretni olyanba, akit nem bírtál eddig.

2019. jún. 14. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Kérlek ne akarj neki megfelelni
2019. jún. 14. 22:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha neki megfelelek, akkor magamnak is. Hiszen nyilván nem vagyok megelégedve a jelenlegi énemmel.
2019. jún. 14. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet valaki olyat kéne keresnünk aki nemcsak tolerálja a dilijeinket, hanem szereti is azokat."-Így jártam anyátokkal

Szerintem ez elmondja mit kéne tenned.

2019. jún. 14. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#2: De hozzá akarod formálni az énedet és ezzel nagyot fogsz bukni
2019. jún. 14. 22:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazatok van... De van egy kis baj velem. Ha beleszeretek valakibe, abból nem túl könnyű kiszeretni... :(
2019. jún. 14. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor se változz egy vadidegen nyikhaj miatt.

Legalábbis én nem akarnék olyan lányt,aki ezt csinálta magával

2019. jún. 14. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Viccesebb nem lehetsz, mert igazából azt nem tanulható. A testeden változtathatsz és a rossz szokásaidon, a személyiségeden viszont nem.
2019. jún. 14. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy állj elé és beszélj vele. Lehet ha így elmondod neki hogy nem is az a te éned akkor megérti és össze jöhettek. De az edzés amúgy magad miatt is jó dolog.
2019. jún. 15. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem. Ha magadnak megfelelsz, akkor kell másokkal foglalkozni. Mert megjárod...

#4-es igazat szól. Ez a "konformizmus", el kell kerülni.

Ne akarj változni, mert már nem leszel ugyanaz! Elveszíted magadat, aztán pedig előbb utóbb ez megmérgezi az egészet.

Az őszinteség a lényeg! Majd lesz egy személy, aki maximálisan tolerálni fogja még azt is, amit te nem szoktál magadnak! A viccesség és a közvetlenség tanulható, de akkor sem egy nyár alatt.

2019. jún. 16. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
egy pillanatnyira azt hittem az vagy akit szeretnék hogy legyél de csak egy lány vagy így tessék, itt az aláfestő zene a mostani pillanatomra: [link]
2019. júl. 18. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!