Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy engedjem el? Ha egyáltalá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjem el? Ha egyáltalán el kell?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nemrég lettünk jóban. Találkoztunk egyszer nagyon jól éreztük magunkat, úgy ereztem hogy megtaláltam a társam. Rengeteget beszéltünk interneten előtte és utána is.

Egyik nap mondta, hogy találkozzunk. Persze belementem. Nem maradtunk semmi konkrétban csak abban hogy melyik nap. Aztán vártam reggel, délelőtt, délután hátha ír végre mikor találkozzunk.

De nem irt. Aznap még beszéltünk, de nem jött szóba a találkozás. Aztán egyszer csak egy így teljesen megszakadt. Már nem beszélünk. Snapcehten küldi a streakeket és ennyi.

Nagyon kedves volt tényleg. Megszerettem. És azt hittem ő is így van velem. Valami hasonlót érez.

Aztán instan rakott ki ilyen beszélgetős storyt vagy mit, ahol lányok írtak neki tele szivecskekkel meg emojikkal. Ő meg válaszolt szivecskekkel meg emojikkal. Találkozik is parral. De nekem nem ir.

Tudom ez az a tipikus tini szerelem, szégyellem is magam, de ő volt így az első akit megszerettem és tetszett is. Már fantáziálgattam arrol, hogy nyáron mennyit lehet még vele találkozni.

Tehát akkor valaki aki tapasztalt tudna valamit tanácsolni? 😥😌

Próbálok nem szomoru lenni, inkább csak enyhén dühös vagyok, hogy hogy hihettem azt, hogy egy lassan érettségiző srác akar tőlem valamit. Bármit.

2019. jún. 14. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdeztél rá, hogy akkor mikor legyen a találka? Lehet látta,hogy te nem nagyon hozod szóba a találkát. Írj rá, kérdezd meg nyugodtan, hogy most mivan, szerintem az a legtisztább.
2019. jún. 14. 17:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem szeretném ráírni 🙈 mi van ha tényleg nem akar már semmit és azért nem keres? :/

Más lányokkal tök elvan

2019. jún. 15. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem akarsz ráírni, akkor itt a nyár, találd fel magad, töltsd az idődet olyan dolgokkal, amiket szeretsz, aztán ki tudja. Bármikor rád találhat életed szerelme 19/L
2019. jún. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!