Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a viselkedésnek az oka?
Figyelt kérdés
6 éven át tartó barátság után összevesztem az egyik fiú haverommal, akivel többször szóba hoztak, hogy együtt vagyunk. Elég durván összekaptunk, én dühödtem be rá, mert kibeszélt elvileg (biztos forrás is megerősíti). Akkor ő kioldalgott a szobából sírva. Azóta ő is játssza, hogy végig van sértve, így egyikőnk sem köszön a másiknak. Viszont akárhol meglát, bámul, visszahallottam, hogy kérdezget másokat rólam. Mikor barátságban voltunk, akkor is láttam, h kutakodik utánam a neten, pontosan tudta hogy melyik suli oldalán hol van fent rólam kép.Minek bámul meg néz meg hallgatózik, ha elvileg már nem beszélünk soha többé?2019. jún. 14. 14:36
1/2 zsofimágus válasza:
Szerintem nem fogadta el, hogy megszakadt köztetek az a kapcsolat, ami eddig volt, és rejtegeti, de hiányzol neki.
2/2 anonim válasza:
Szerintem az első válaszolónak teljes mértékben igaza van! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!