Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis? Hogy vethetnek veget ennek az erzesnek?
17 eves fiu vagyok, lassa ket honap ert veget elso komoly kapcsolatom, majdnem fel eves volt...rettentoen szerelmes voltam
de az az eszemre hallgattam, miutan vegulis kidobott a baratnom, de aztan probalta visszakonyorogni magat...de en nem engedtem...
szerettem meg amikor szakitottunk, de nem birtam elviselni amit csinalt, egyszeruen mar rosszul voltam az erzelmi zsarolsaitol
azota eltelt majdnem 2 honap, kijottem a depressziobol es uj kapcsolat van a lathataron
van egy lany, aki nagyon kedvel engem, meg mar szerintem tobb is van...nekem is tetszik, de felek az ujabb csalodastol, valamint igy estenkent bekapcsolok valami sokatmondo rockballadat aminek a szovegebol magamra ismerek, es elotornek a regi emlekek, jok es rosszak vegyesen a volt baratnommel kapcsolatban...
nem erzek iranta mar semmit, csak a fejemben van
es felek hogy amiatt mashogy fogok nezni az uj lanyra
es nem szeretnem varattatni meg hitegetni, mert tenyleg kedvelem
csak felek, hogy mi lesz..megkapom e a szeretet amire vagyom, illetve hogy megtudom e adni
Ez emeszt mar napok ota, orulnek valami hasznos tanacsnak
Fel ev volt, de az is ugy hogy sokszor szendevtem, de sok szeretetet kaptam...de nem tudok eltekinteni azoktol amiket csinalt...
de megis sok szeretet kaptam, es felek hogy mi van ha az uj lanytol nem kapok ennyit?
Nem az exemre gondolok, csak van hogy egy egy dalszovegrol felvillan egy szep emlek, vagy amikor amikor az osszeomlas szelere sodort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!