Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spartacus58 kérdése:
Mit kéne tennem ezzel a lánnyal?
Figyelt kérdés
na van egy lány, aki nagyon tetszik, nagyon régóta beszélünk.az eleje nagyon jól indult, aztán rájöttem, hogy nem nagyon akarja hogy közeledjek, pedig azt mondta, hogy én is tetszem neki. Aztán elkövettem egy kisebb hibát, lefeküdtem egy másik lánnyal, és ő ezt megtudta, erre ő is talált magának egy pasit, akivel azóta szétmentek. Időközben egyszer itt aludt nálam, és megkért, hogy maradjon köztünk, de hülye voltam és elmondtam valakinek, ő meg visszamondta neki, szóval lebuktam, ezért most nem tud megbizni bennem, és most azt mondja, hogy ezért nem szeretne velem semmi komolyabbat. nagyon kéne ez a lány, nagyon egy hangon vagyunk, meg nagyon régóta tetszik, de úgy érzem kéne valami drasztikus lépés, attól rájönne, hogy tényleg kell nekem. szerintetek mit kéne csináljak ?2019. jún. 8. 17:57
3/3 anonim válasza:
Mit kéne tenned? El kell felejtened őt. És tanulni belőle: legközelebb férfiként viselkedj. Ne csapongj össze-vissza, mint egy idióta molylepke, és ne pletykálj a szerelmi életedről, mint Julis néni a függőfolyosón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!