Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek az ellen hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen hogy szégyellem a testem és félek ha valaki hozzám ér viszont igénylem egy bizonyos fiú érintését?

Figyelt kérdés

2019. jún. 8. 10:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos 160 cm vagyok és 85 kg már fogytam 6 kilót de ha valakit érdekel ( bár nem hiszem hogy így lenne) metabolikus szindrómám van
2019. jún. 9. 05:58
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Hogyan vagy kövér?

Arányosan, vagy pedig aránytalanul?

Van hozzá rendesen melled is?

2019. jún. 9. 12:38
 13/15 anonim válasza:

Nem tudom a korodat, de ha már felnőtt vagy, érdemes lehet olyan szakember segítségét kérned, aki KIP-pel és/vagy hipnoterápiával foglalkozik. Ezekkel a módszerekkel elég jól oldhatóak a szorongások és a szégyen érzése is.

Ha fiatalabb vagy, érdemes kicsit leülni magaddal és átgondolni az értékeidet, azt hogy miben vagy jó, milyen szép tulajdonságaid vannak. Ebben a szeretteid is segíthetnek.

A testeddel pedig a mozgáson keresztül kerülhetsz jobb kapcsolatba, ami lehet valamilyen sport, de például lehet a tánc is, legyen az hastánc, meditatív NIA vagy a LEMangURIA tánc. Próbálj ki több mindent és nézd meg, mi tetszik meg neked. Ezek a mozgások nagy eséllyel oldani fogják szégyen/érintés/vágy témát.

2019. jún. 13. 09:59
 14/15 anonim válasza:
Tehát küzdesz a súlyoddal ,de eredménytelenül ha jól értem?Lehet el kéne menj egy edzőhöz aki a betegségedet figyelembe véve tudna adni étkezési és mozgási tanácsokat,ha pénzbe is kerül biztosabb a siker.Ha meg csak simán telt karcsú vagy nem kövér akkor meg szeretnék megismerkedni veled....vicceltem:) vagyis hidd el sokan kedveljük az olyan csajokat ez miatt ne legyenek gátlásaid.
2019. jún. 13. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Igyál és kefelj sokat
2019. jún. 15. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!