Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire buta a barátnőm?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek az a baja, hogy csak a külseje miatt vagyok vele!Ami nem igaz, mert nagyon tetszik a stílusa a humora és úgy maga a személyisége!Most kitalálta,hogy a teste miatt vagyok vele és tegnap óta nem veszi fel a telefont és nem ír vissza!Most én vagyok a paraszt,hogy hűséges vagyok és csak ő a fontos a számomra?Annyira nem értem,hogy miért csinálja ezt!Én is sértődjek meg, ha lesz*p?Hogy csak a f*rkam miatt van veled?Akkora hülyeség...2019. jún. 6. 22:12
11/14 anonim válasza:
Igen, tényleg ennyire. Látott valami cikket, vagy hallott valamit, vagy valaki direktbe telebeszélte a fejét. Hallott valami véleményt, valami nézőpontot, nem biztos, hogy őmagára nézve; de bebeszélte magának, hogy ez így van, és hogy az összes pasinak csak a nők teste kell, és hogy ilyen téren minden pasi egyforma. És akkor ezért most minden "hímneműtől" elzárkózik. Szóval tényleg ilyen kis együgyű szegényke, ne foglalkozz vele. Biztos aranyos lány, de nem éri meg miatta szenvedned. Biztos, hogy találsz jobbat, aki tud téged értékelni, és önmagadban értékelni, egyénként.
12/14 anonim válasza:
"sokszor mondogattam neki,"
Na jó, ha erre reagált így, akkor lehet érteni. Még ha később is gondolta át ezt a dolgot, és pl fél nappal később sértődött meg. Még akkoris.
13/14 A kérdező kommentje:
Emberek! Megcsalt a szemét🤣! Kurv#ra fájt de azóta eltelt 1 hét!
2019. júl. 25. 01:14
14/14 anonim válasza:
Ohh hát az nem jó. De legalább nem húzta sokáig az idődet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!