Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez normalis lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis lenne?

Figyelt kérdés
Szakitottunk a baratommal. Azota minden nap beszelunk es heti 4x talalkozunk. Nagyon csunyan valtunk el es sokat veszekedtunk a vegere. De az eleje tokeletes volt. Voltunk etteremben kettesben. Jovoheten megyunk moziba. En meg szeretem es tudja is, de o mar nem. Szerintetek lehet belole valami? Eleg kitarto vagyok, mar ket honapja :/ Nem nagyon erzem, hogy szakitottunk.
2019. jún. 6. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem tudjátok elengedni egymást. Ha két hónapja ez megy folyamat, szerintem ideje lenne összeülni és megbeszélni, mert így se előre, se hátra fele nem mentek, csak egy helyben toporogtok.
2019. jún. 6. 14:04
 2/7 A kérdező kommentje:
En is igy latom. Mondtam neki, hogy en lepnek mar egyet elore, de o nem hajlando meg. Azt mondta, most nem akar kapcsolatot es nem tudna szeretni senkit, de mondta hogy idovel osszejonne velem ujra. Nagyon szeretem, de neha ugy viselkedik velem, mint egy leprassal, neha mintha egyutt lennenk. Mondtam neki, hogy letiltom, mert nekem ez igy szornyu, de mondta hogy majd akkor hiv. Fogalmam sincs es kicsit kikeszit.
2019. jún. 6. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Azt nem értem hogy ha nem szeret akkor miért akar veled lenni?

Miért ragaszkodik annyira?

2019. jún. 6. 15:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Nahat ez egy nagyon jo kerdes.
2019. jún. 6. 16:33
 5/7 anonim válasza:
KI szakított? Szerintem egyébként a heti 4 alkalom nagyon sok ebben a helyzetben. Lehettek barátok, de ennyire szerintem ne.
2019. jún. 6. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Viszont ha a kérdező még mindig szerelmes de a pasi esetleg már nem akar semmit, szerintem akkor a barátság sem jó ötlet.
2019. jún. 6. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:
O szakitott.
2019. jún. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!