Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korombeli fiúk! (17-20 éves korig) Külsőleg nektek bejönnek az ilyen lányok?
17 éves vagyok 160cm és 76kg.
Ez annyit takar, hogy körte alakom van.
Emelett próbálok elegánsan öltözködni.
Pl egy farmer, egy utcai cipő egy galléros póló és egy színes ing.
"körte alakom van"
Nem, ennyi alapján durván kövér vagy.
160 cm-hez 50 kg-nál több lánnyal nem kavarnék.
160 cm vagyok és 44 kg. Szóval, ez a 76 kg a te magasságodhoz tényleg sok.
Elegánsan öltözök. Ez nálam kizárja galléros pólót. Utcai cipő alatt gondolom sportcipőt értesz, ez nem elegáns.
Inget én is hordok. Farmert csak feketét, és kizárólag olyat ami nincs kiszaggatva. De a kék farmert is lehetne úgy kombinálni.
Viszont egy sportcipő, egy farmer, meg egy galléros póló nem elegáns :D
Amúgy ennyiből egy fiú sem fogja tudni megállapítani, hogy bejönnél-e neki. Még hajszínt se írtál, vagy valami, nem mintha abból megtudnák mondani. Ehhez látni kell. És ha be is jönnél valakinek, lehet hogy a belsőd nem tetszene neki, vagy fordítva.
Kedvelem a ducibb lányokat,szóval igen!
20f
Nagyjából 29-30 lehet a testtömeg indexed
Lehet nem nézel ki rosszul, de akkor is túlsúlyos vagy, a magad érdekében kellene elkezdened mozogni és egészségesen étkezni
Tudom nem ez volt a kérdés, de nekem ez volt az első gondolatom amikor olvastam a kiírásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!