Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Korombeli fiúk! (17-20 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korombeli fiúk! (17-20 éves korig) Külsőleg nektek bejönnek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok 160cm és 76kg.

Ez annyit takar, hogy körte alakom van.

Emelett próbálok elegánsan öltözködni.

Pl egy farmer, egy utcai cipő egy galléros póló és egy színes ing.

2019. jún. 4. 10:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Körtealak is egyfajta megnevezés. Én puffasztottrizsnek hívom.
2019. jún. 4. 14:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez mar nagyonsok nekem. Fogyj egy 10-est es meg ugyis tulsulyos leszel de az ugy meg az elmegy kategoria...
2019. jún. 4. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:

igen, bejönnek :)

19

2019. jún. 4. 15:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"körte alakom van"

Nem, ennyi alapján durván kövér vagy.

160 cm-hez 50 kg-nál több lánnyal nem kavarnék.

2019. jún. 4. 16:52
 15/20 anonim ***** válasza:

160 cm vagyok és 44 kg. Szóval, ez a 76 kg a te magasságodhoz tényleg sok.

Elegánsan öltözök. Ez nálam kizárja galléros pólót. Utcai cipő alatt gondolom sportcipőt értesz, ez nem elegáns.

Inget én is hordok. Farmert csak feketét, és kizárólag olyat ami nincs kiszaggatva. De a kék farmert is lehetne úgy kombinálni.

Viszont egy sportcipő, egy farmer, meg egy galléros póló nem elegáns :D

Amúgy ennyiből egy fiú sem fogja tudni megállapítani, hogy bejönnél-e neki. Még hajszínt se írtál, vagy valami, nem mintha abból megtudnák mondani. Ehhez látni kell. És ha be is jönnél valakinek, lehet hogy a belsőd nem tetszene neki, vagy fordítva.

2019. jún. 4. 17:28
 16/20 anonim válasza:

Kedvelem a ducibb lányokat,szóval igen!

20f

2019. jún. 4. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem "körte alak" hanem kóros elhízás... 160 centihez 40-50 lenne az ideális nem 76. A saját egészséged érdekéből is, fogynod kéne.
2019. jún. 4. 19:36
 18/20 anonim ***** válasza:
92%
Csúnyán el vagy hízva véleményem szerint. 20 kilót kellene fogynod szerintem LEGALÁBB ahhoz hogy jó testalkatod legyen, de mikor el kezdtél hízni erre alapból figyelni kellett volna és abbahagyni. 60kg lenne a maximum számomra 160 cm-hez, ami tűrhető. Az már teltebb testalkat, de nem kövér!
2019. jún. 4. 19:51
 19/20 anonim válasza:
Igaz, én lány vagyok, de látva ezeket a hozzászólásokat gondoltam én is kifejtem a véleményemet. Azt kell hogy mondjam ez nagyon függ az embertől, alkatától. Szerintem te a "normál" kategóriába tartozol még, nem vagy annyira elhízva amennyire itt azt állítják. És hidd el, az ideál mindenkinek más. Lesz olyan srác aki csak veled akar majd randizni.
2019. jún. 4. 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagyjából 29-30 lehet a testtömeg indexed

Lehet nem nézel ki rosszul, de akkor is túlsúlyos vagy, a magad érdekében kellene elkezdened mozogni és egészségesen étkezni

Tudom nem ez volt a kérdés, de nekem ez volt az első gondolatom amikor olvastam a kiírásod

2019. jún. 5. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!