Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta nagyon bejön, minden nap beszélgetünk suliban, de nem tudom hogy én tetszek-e neki. Suliban mindig engem bámul, ez jelent valamit? A másik kérdés pedig az, hogy az gáz ha én lányként dobom fel a témát hogy van-e kedve talizni valahol?
2019. máj. 31. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért bombázol minket ennyi hülye kérdéssel?

Ne itt éld az életed b@4dki

2019. máj. 31. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
2019. máj. 31. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
5 kiszemelted van vagy mi a fax van veled?
2019. máj. 31. 18:05
 4/5 LilPumpfan01 ***** válasza:
Figyelj ha ez az a kiszemelted akinek már bevallottad hogy bejön neked és annyit mondott hogy oké az szerintem elég offos.Amúgy ránézni mindenkire szoktak az emberek:D szembe jön veled a folyosón elkerülhetetlen hogy ne nézzen rád úgyhogy ez nem jelent semmit és semmiképpen ne nyomulj rá mert az rossz pont a fiúknál.
2019. máj. 31. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Kövesd a linkjeim és olvasd el a kérdező többi kérdését is! A "Mit tegyek ilyenkor?" kérdése alá is belinkeltem 2 kérdését. Ez egy kamugép!
2019. máj. 31. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!