Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves kapcsolatban vagyok. Miért kívánok mostanában más lányokat?
Nekem ő az első barátnőm. Szerelmes vagyok bele még mindig, sőt, sokkal jobban szeretem őt, mint a kapcsolatunk elején. Ragaszkodok hozzá. Életemben csak vele volt szexuális kapcsolatom.
A kapcsolatunk során sajnos sokszor megharagudtunk egymásra, és csalódtam benne párszor, de ez kölcsönös. Ettől eltekintve nagyon szeretem, és érzem, hogy ő is engem. Ezt ki is mutatja.
Eddig más lány nem érdekelt, csak ő. Az utóbbi 1-2 hónapban észrevettem azt, hogy egyre többször kívánok meg más lányokat. Néha azt kívánom, bárcsak lefeküdhetnék egy adott lánnyal, csak mert valamiért ég bennem a vágy. Ezek nem idegen lányok, hanem olyanok, akiket ismerek, és "lenne náluk esélyem". Tudom, hogy nem tenném meg, soha nem csalnám meg a barátnőm. Nem tudnám eldobni a kapcsolatom, csak mert néha mással fantáziálok.
Maga a tény viszont nagyon bánt, eddig nem kívántam senki mást, csak őt. Szerintetek miért van ez? Más fiúkkal is így van? 17 éves vagyok.
A legkisebb problémám a szex. Nincs a legtöbb, de ez soha nem zavart egy pillanatig sem.
Inkább az a bajom, hogy néha csúnyán bánik velem, és szokszor veszekszünk. Bármit megadnék, hogy olyan boldogak legyünk egymás mellett, mint az elején. Rengeteget veszekszünk minden kis butaságon, mégis kibékülünk, mert szeretjük egymást. A legtöbbször nekem kell engednem a magaméból..
Elmondom mi lenne, ha ezt elmondanám neki.
Megharagudna, és szakítana, soha többet nem beszélne velem. És ezt hidd el nekem, hogy így lenne.
Teljesen természetes. Fiatal vagy, tombolnak a hormonjaid. :D
Viszont ahogy leírod, hogy mindig neked kell kussolni, az eléggé az érzelmi bántalmazás kategória. :o
Igen, viszont ez már megint más téma.
Az a baj, hogy sose kussolok, azért is megmondom az én véleményemet is. Általában innen indulnak a veszekedések.
Utólag sokszor bocsánatot kér, és közös nevezőre jutunk, de ehhez mindig egy óriási veszekedés az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!