Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 1 éves kapcsolatban vagyok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves kapcsolatban vagyok. Miért kívánok mostanában más lányokat?

Figyelt kérdés

Nekem ő az első barátnőm. Szerelmes vagyok bele még mindig, sőt, sokkal jobban szeretem őt, mint a kapcsolatunk elején. Ragaszkodok hozzá. Életemben csak vele volt szexuális kapcsolatom.

A kapcsolatunk során sajnos sokszor megharagudtunk egymásra, és csalódtam benne párszor, de ez kölcsönös. Ettől eltekintve nagyon szeretem, és érzem, hogy ő is engem. Ezt ki is mutatja.

Eddig más lány nem érdekelt, csak ő. Az utóbbi 1-2 hónapban észrevettem azt, hogy egyre többször kívánok meg más lányokat. Néha azt kívánom, bárcsak lefeküdhetnék egy adott lánnyal, csak mert valamiért ég bennem a vágy. Ezek nem idegen lányok, hanem olyanok, akiket ismerek, és "lenne náluk esélyem". Tudom, hogy nem tenném meg, soha nem csalnám meg a barátnőm. Nem tudnám eldobni a kapcsolatom, csak mert néha mással fantáziálok.

Maga a tény viszont nagyon bánt, eddig nem kívántam senki mást, csak őt. Szerintetek miért van ez? Más fiúkkal is így van? 17 éves vagyok.

2019. máj. 29. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Elhidegült a kapcsolat és eltávolodtatok egymástól? Több szexre vágysz, amit nem kapsz meg tőle?
2019. máj. 29. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem előfordul. Biztos, hogy van elég szex?
2019. máj. 29. 17:15
 3/11 A kérdező kommentje:

A legkisebb problémám a szex. Nincs a legtöbb, de ez soha nem zavart egy pillanatig sem.

Inkább az a bajom, hogy néha csúnyán bánik velem, és szokszor veszekszünk. Bármit megadnék, hogy olyan boldogak legyünk egymás mellett, mint az elején. Rengeteget veszekszünk minden kis butaságon, mégis kibékülünk, mert szeretjük egymást. A legtöbbször nekem kell engednem a magaméból..

2019. máj. 29. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem le kell ülnötök beszélni. Komolyan és ész érvekkel. Mondd el neki, hogy ezt érzed, és próbáljatok változtatni, különben előbb-utóbb szétmentek.
2019. máj. 29. 17:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Elmondom mi lenne, ha ezt elmondanám neki.

Megharagudna, és szakítana, soha többet nem beszélne velem. És ezt hidd el nekem, hogy így lenne.

2019. máj. 29. 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne azt mondd el, hogy más csajokról fantáziálsz, hanem azt, hogy téged ez, meg ez a dolog zavar a kapcsolatban, szeretnéd ha ez változna, mert így nem érzed jól magad. Ha emiatt szakít, akkor jobb is lesz ha mást keresel.
2019. máj. 29. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy hatos mondja. Semmiképp ne mondd el neki a dolgot más csajokról, mert attól csak megharagszik és bezárkózik és szakít. Beszélj az érzéseidről nyíltan. Ha meg ezért szakít, akkor tényleg jobb neked nélküle, még ha fáj is.
2019. máj. 29. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes. Fiatal vagy, tombolnak a hormonjaid. :D

Viszont ahogy leírod, hogy mindig neked kell kussolni, az eléggé az érzelmi bántalmazás kategória. :o

2019. jún. 1. 17:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Igen, viszont ez már megint más téma.

Az a baj, hogy sose kussolok, azért is megmondom az én véleményemet is. Általában innen indulnak a veszekedések.

Utólag sokszor bocsánatot kér, és közös nevezőre jutunk, de ehhez mindig egy óriási veszekedés az ára.

2019. jún. 4. 17:09
 10/11 anonim válasza:
És miért kéne neked kussolni? Anyámra ismertem, amikor olvastam, amiket írtál. Mindenkit az őrületbe kerget, császárnak képzeli magát, apám meg nem meri helyre tenni, mert abból is üvöltözés van. Szinte minden nap fenyegetőzik, és élvezi, ha vitát gerjeszthet; egyébként meg mindenki hülye b*zi, és minden problémát egyedül kényszerül megoldani (viszont ha valaki segítséget ajánl neki, visszautasítja, mert a másik úgy sem tudná jól megcsinálni). Mindez azért, mert apám a kapcsolatuk első félévében az érzéseire hallgatott, nem az eszére, utána meg nem volt visszaút. Tudom, hogy még fiatal vagy, de pont ezért ne maradj ebben a csapdában, nem tudhatod, meddig fog még elmenni, még ha jelenleg nem is ennyire durva a helyzet. Csak kihasználja, hogy mellette maradsz, jó színész. Az ilyen "energiavámpírtól" meg kell szabadulni! Nem akarlak megijeszteni, csak nem szeretném, hogy neked is el kelljen viselni azt, amit nekünk... a döntés a tiéd.
2019. jún. 16. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!