Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hat mondjuk elég szarul nézek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hat mondjuk elég szarul nézek ki nem viccelek. Azt szeretném hogy hogy valahogy jobban nézzek ki de a plasztika kizarva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki bejo szerintem az érzés kölcsönös csak szerintem azért nem akar velem járni mert eleg szár a kinezetem. Sok lánynál próbálkoztam de utólag mindig azt kapom meg hogy kösz nem mert ronda vagy. 😕
2019. máj. 28. 14:07
 1/8 anonim válasza:
0%
Mutasd magad üzenetben:P F
2019. máj. 28. 14:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2019. máj. 28. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nimcsenek ronda sracok csak lustak akik nem foglalkoznak a kinezetukkel vagy elkonyveltek hogy ok rondak es akkor mar hadjak a francba az egeszet

Ha egy kis energiat fektetsz a higeniadra

Megfelelo hajkorona ami illik az arcformadhoz apolt vagy fejleszted a komunikacios keszsegeid tesbeszed es magabiztossagot szerzel ezek altal nem hiszem hogy ne talalnal legalabb 1 lanyt akinel lenne eselyed

Meg egy kis karizma es egy jo stilus aztan hello szia kesz vagy

17/f

2019. máj. 28. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat mondjuk egy hajtipus sem illik nekem a fülem elalnak gömbölyű a fejem és elalnak a füleim és a higiéniammal nincs probléma
2019. máj. 28. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Ha kicsit megnöveszted a hajad, az eltakarja majd a füleid, es tudja alakitani a fejformád optikailag. Lányként nekem be is jönnek a hosszabb hajú srácok:D

Ha gond van a fogaiddal, akkor menj fogszabalyzasra, 1-2 ev ugyan, de utana szep lesz a mosolyod:)

Sportolj, legyen egészséges alakod, es testtartasod, ne görnyedj.

Figyelj oda az öltözködésre.

Szerintem fiukent kb ezeket tudod tenni a külsőd érdekében. :D

2019. máj. 28. 15:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2019. máj. 28. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Maximum fület plasztikáztathatod, rengeteg ember elvállalta már a műtétet.
2019. máj. 28. 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudod a plasztika nem áz én műfajom kösz nem
2019. máj. 28. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!