Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat mondjuk elég szarul nézek ki nem viccelek. Azt szeretném hogy hogy valahogy jobban nézzek ki de a plasztika kizarva. Mit tegyek?
Szerintem nimcsenek ronda sracok csak lustak akik nem foglalkoznak a kinezetukkel vagy elkonyveltek hogy ok rondak es akkor mar hadjak a francba az egeszet
Ha egy kis energiat fektetsz a higeniadra
Megfelelo hajkorona ami illik az arcformadhoz apolt vagy fejleszted a komunikacios keszsegeid tesbeszed es magabiztossagot szerzel ezek altal nem hiszem hogy ne talalnal legalabb 1 lanyt akinel lenne eselyed
Meg egy kis karizma es egy jo stilus aztan hello szia kesz vagy
17/f
Ha kicsit megnöveszted a hajad, az eltakarja majd a füleid, es tudja alakitani a fejformád optikailag. Lányként nekem be is jönnek a hosszabb hajú srácok:D
Ha gond van a fogaiddal, akkor menj fogszabalyzasra, 1-2 ev ugyan, de utana szep lesz a mosolyod:)
Sportolj, legyen egészséges alakod, es testtartasod, ne görnyedj.
Figyelj oda az öltözködésre.
Szerintem fiukent kb ezeket tudod tenni a külsőd érdekében. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!