"Füláthelyező műtét" létezik?
Figyelt kérdés
A füleim eléggé fent vannak az arcomhoz képest, ez egy kicsit hülyén néz ki. Esetleg műtéttel lejjebb lehet helyezni? Elég nehezen tudom elképzelni, hogy létezik ilyesmi, de azért gondoltam megkérdezem.2019. máj. 12. 01:11
1/4 anonim válasza:
Leszakadt testrészt vissza tudnak varrni, tehát valószínűleg nem megoldhatatlan feladat. Az viszont biztos, hogy nem tartozik a szépészeti beavatkozások körébe. A másik probléma, hogy a fülkagylót arrébb tehetik ugyan, de a fülkürtőt nem tudják.
2/4 anonim válasza:
Áthelyezni nem tudják, csak a meglévőt lehet alakítani. Pl., hogy jobban simuljon a fejedhez. Nekem is ilyen műtétem volt.
3/4 anonim válasza:
Jesszusom tanultál te biológiát?
A fülkagylót átrakhatod tőlem csak utána lesz 2 lyuk a fejeden mert a fülkürtöt nem fogják tudni mert oda fejlődött ki ha át akarnád rakni nem tudnád mert mindennek megvan a helye a testedben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!