Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leire kérdése:
Elvileg tetszem neki, de nem vagyok benne biztos. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú. A padtársam és ne tudom h tetszem-e neki. Szoktunk együtt hülyéskedni órákon meg szünetekben. Sokszor van olyan hogy a lábamat bizerálja, meg pöckölgeti és egyfojtában a hétfogásta akarja megcsinálni rajtam. Sulin kívül is szoktunk néha együtt kosarazni és a haverjait is ismerem, sőt, po t az egyok haverja mondta h belövök neki és segítene minket összehozni. Én szeretném is, de mi van higyha a haverja csak szórakozik velem??2019. máj. 25. 15:54
1/3 A kérdező kommentje:
*Azért nem vagyok benne bitos, mert másokkal is eléggé közvetlen és rajtam kívül mindenkit meölel
2019. máj. 25. 15:56
2/3 anonim válasza:
"Elvileg" tetszel neki.
Nem veszed figyelembe, hogy meghatározzad: a TE vagy az Ő elvei szerint elvileg.
3/3 anonim válasza:
Ha mással is csinál ilyeneket, akkor bár tetszhetsz neki, nem biztos hogy úgy ahogy gondolod. Tehát nem akar többet, csak szépnek talál, szimpatikusnak, és jól elvan veled.
Bármi lehet, mert nem látunk a fejébe. A haverja segítségét ne fogadd el, ne is nagyon beszélj vele erről szerintem, mert könnyen kavarodás lehet és félreértés, abból meg gáz helyzet.
Padtársak vagytok, bármikor megvan a lehetőség hogy beszélj vele, annyit kell csak tenned hogy az egyik beszélgetéskor felhozod hogy suli után van-e kedve találkozni, valamit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!