Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha tetszem valakine...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszem valakinek, de nekem más tetszik?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt még tetszett és ezt tudja is, azonban az illető eltűnt egy darabig, azt hittem barátnője is van, azonban ma rám írt és elmesélte, hogy egy lányt lepasszolt akinek tetszett és szép csaj is volt, azzal, hogy neki én tetszek. Azonban az utóbbi időben már más jön be, viszont szeretnék ezzel a sráccal is jóban maradni, félek, ha megmondanám megutálna. Ezenkívül nem is biztos, hogy én tetszem annak, aki nekem, de még nem akarom neki elmondani. Viszont vannak rá jelek, hogy bejövök neki (is).

Nagyon el vagyok bizonytalanodva, remélem még a napokban tud valaki segíteni.

2019. máj. 21. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezzel nem tudsz mit tenni, kényszerből nem foglalkozhatsz vele. Már más érdekel párkapcsolat szempontjából, nincs jelentősége hogy abból lesz-e valami vagy nem. Ne azért foglalkozz a korábbi sráccal, mert nincs más.

Nem csináltál semmit és eltűnt, lehet azt mondta amit, de ki tudja mennyire igaz. Az is lehet könnyedén, hogy a másik lány miatt tűnt el, vele próbált valamit összehozni és lepattintották, így visszakanyarodott hozzád.

Ha emiatt megutál, akkor ez van, ha barátságnál többet nem akarsz, akkor nem működik ez úgyse. Hiába most nem mondod el, egyszer lesz majd más, akivel összejössz és akkor meg muszáj lesz. Nem lehet végtelenségig húzni ezt, végtelenségig kerülni hogy lezárd vele. Kicsit azt érzem a tarsolyodban akarod tartani, hogy ne ess két pad közé, ami viszont nem túl korrekt és értelmetlen is, mivel már nem izgat.

Szóval röviden, arról nem kell beszámolni hogy más érdekel, de azt érdemes tisztázni vele, hogy te már nem szeretnél többet barátságnál.

2019. máj. 21. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, szóval annyira nem érthetem. Szerintem mindenképpen tisztázd le azzal a másik sráccal, hogy ő mit érez irántad.
2019. máj. 21. 20:46
 3/3 anonim válasza:
Ne olyan után fuss aki után futnod kell ;) válassz olyat aki küzd érted.....
2019. máj. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!