Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen megelehet találni az igazit?
Figyelt kérdés
16L a párom 19F Love story már gyerek korunk óta ismerjük egymást egy alapsuliba jártunk már akkor is a legjobb barátom volt nos kicsit később ő elkezdett többet érezni de még kicsik voltunk szóval nem volt semmi majd egy idő után nekem is elkezdett ő tetszeni de akkor ő már nem érezte ugyan ezt de még mindig a legjobb barátok voltunk a szüleink már akkor is mondták hogy mi egyszer úgy is együtt leszünk de mi csak kinevettuk őket folyton egymásnal voltunk majd ő elkerult közép suliba és mind a kettőnk kicsit többet érzett mint barátság szóval megegyeztünk hogy ha elmegyunk valahova csak smarolunk de azért lehetünk másokkal is mert fiatalok vagyunk mellesleg nekem vele volt az első csokom csak ez nem jól sült el és össze vesztünk nagyon fel évig nem beszéltünk közben nekem is lett pasim felejtés kepp és neki is barátnője de szilveszterkor kibékültunk majd megint kezdtünk nagyon jóba lenni de nem csak barátként hanem szerelmesek voltunk egymásba sok küzdött értem én nem akartam beadni a derekam majd sikerült össze jöttünk azóta 2 év telt el nagyon szeretjük egymást az elején picit több veszekedés volt de mára már mindent megoldottunk egy a baráti körünk mindig mindenhova együtt megyünk már úgy néznek a szülők mint egy igazi családra és nincsen gond féltékenység nélkül bizalom 100% mind ketten úgy érezzük ez örök és igazi szerintetek lehetséges ez?2019. máj. 18. 13:05
1/5 anonim válasza:
Ha ő is úgy ír mint egy fogyatékos, akkor összeilletek.
3/5 anonim válasza:
Van pár volt osztálytársam, aki a középiskolai szerelméhez ment hozzá.
Az más kérdés, hogy milyen pletykákat hallok a szar kapcsolataikról, mert ezek lehet, hogy nem igazak.
4/5 anonim válasza:
Lehetséges. Én 17 évesen találtam meg az igazit, aki már a férjem. Hogy működni fog-e, az csakis rajtatok múlik. Nem egyszerű, sok akadály vár még rátok, de ha tényleg szeretitek egymást, van rá esély.
5/5 anonim válasza:
Ez egy jó hosszú mondat volt, de igen, lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!