Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi időt hagyjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilvia505 kérdése:

Mennyi időt hagyjak neki?

Figyelt kérdés

Szóval, szerelmet valottam egy fiúnak, és mondta hogy neki más tetszik, és az a lány 2x már elutasította, szóval töbször próbálkozott. Szóval gondoltam én is megpróbálom megint, de mivel a suliból már csak 3 és fél hét van, így nem tudom mennyi idő múlva mondjam el neki megint. Az első vallomás hétfőn volt (2019.05.13)

16/L

A válaszokat előre köszi :D

2019. máj. 14. 19:07
 1/9 anonim válasza:
mondjuk pénteken menjetek kettesben valahova és ott mondd el neki újból
2019. máj. 14. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy 2x elutasított, és nem fogja fel...
2019. máj. 14. 19:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ :D

DE szerintem a péntek még nagyon korai, szóval valamikor a jövőhét lenne megfelelő szerintem vagy azután hét, nem akarok rá menős lenni.

Azon kívül nem ő utasított el, hanem őt utasították el kétszer, és most fog harmadjára próbálkozni elvileg. Engem eddig 1x utasított el, de mivel ő is többször próbálkozik másnál, én is megpróbálhatnám nála megint.

2019. máj. 14. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Mivel épp más után teper, szerintem nem kéne próbálkoznod. Nyilvánvalóan az a csaj foglalja le és nem te.
2019. máj. 14. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Pedig tökre összeillenétek, egyikőtöknek sem túl gyors a felfogása :))))))
2019. máj. 14. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:
De a másik lány is elutasítja, szóval nagy szomorúságában még meszerethet. Plusz az utolsót nagyon adom, igazad van... XD
2019. máj. 14. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Feleslegesen futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel!
2019. máj. 14. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne akard magad "bekönyörögni" nála. Nyáron egy strandon majd akad valaki neked...

F.

2019. máj. 14. 20:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Okés igazatok van, ha késöbb ha meg bejövök neki akkor az az ő baja, hogy rossz irányba nézett. Ő baja hogy elvesztegetett engem (no ego) xD
2019. máj. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!