Szerintetek mennyi időt hagyjak ezekre összesen a készülődésnél? (Bulizni megyek) Ti mennyit szoktatok készülődni?
Figyelt kérdés
hajmosás/szárítás/frizura
zuhany/epilálás
Smink/szemöldök szedés
Ruhák kiválasztása/felöltözés
2017. okt. 22. 13:48
1/3 anonim válasza:
Nekem ez igy kb egy fel nap lenne xd
De csak tudod, hogy nagyjabol mennyi idot vesznek neked ezek igenybe, meg sok mindentol fugg
Egy teljes alkalmi smink alkalmi frizuraval azert nem ket perc, de nem is fel ora.. inkabb 2-3
2/3 anonim válasza:
Ha ma este mész, és ennyi mindent kell csinálnod, akkor én már most elkezdeném a készülődést.
3/3 anonim válasza:
Hat nekem nagyon max másfél ora lenne kb (mondjuk epillator helyett en a borotva partjan allok de ez egyeni szoc.problema). Furdes kozben lehuzom a szort, hajammal en spec. Nem foglalkozom, sminkelni ki tudod magad gondolom kb 10 perc alatt.... de ha bibelodos vagy akkor tenyleg masfel ora vagy tobb :D (nekem reggel ennyi kavezassal nagykabattal mindennel :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!