Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lehet, hogy nem érdeklem?
Sziasztok!
Nagyjából 1 hónapja beszélgetünk egy fiúval, ő 20 éves, én 17. Az elején úgy kezdődött, hogy elmondta, hogy ő nem az a barátnős típus és nem tud semmit ígérni, de nagyon tetszek neki és mással sokkal zárkózottabban viselkedik, mint velem. Idő közben szép lassan egyre jobban megnyílt, majd körülbelül 2 hét után felmentem hozzá filmezni. Csókon kívül semmi nem történt és egyáltalán nem is erősködött, hogy többet szeretne. Én nagyon jól éreztem magam, és elmondása szerint ő is. Rá pár napra írta, hogy 1 hétig külföldön lesz, de utána szeretné, ha megint találkoznánk, mert csak rám tud gondolni azóta. Eltelt az 1 hét, de nekem sajnos nem volt időm elmenni hozzá, mert jött az érettségi hete, tehát még 1 hét kiesett. Úgy beszéltük meg, hogy ezen a hétvégén nála alszok, de kb. szerda óta nem volt tartalmasabb beszélgetésünk. Instagrammon folyamat válaszol a story-jaimra, de amikor arra visszaírok, akkor már nem reagál. Mi történhetett? Előre is köszi a válaszokat!
Fiúként tudom igazolni azt, amit az első válaszoló írt. Csak személyes eset, szóval senki se általánosítás képp fogja fel, de:
Számomra fontos a sport, a haverok és a munka. Nem részletezném miért nem, de jelenleg nekem se nagyon férne bele egy komoly kapcsolat. Kevés időt tudnék a másik félre fordítani a jelenlegi életmódom mellett. Ha egyszer leszek annyira szerelmes, ezt biztosan befogom áldozni, de mivel jól megvagyok magam is, így azért fűért fáért annyira nem szívesen. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!