Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám a fiút “bátoríta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a fiút “bátorítani”?

Figyelt kérdés
Eddig is jóban voltunk, viszont feltűnt, hogy ő többet akar, viszont eléggé zavarban szokott lenni, én viszont nem annyira. Hogyan tudnám bátorítani egy kicsit, hogy nem kell tőlem “félni”? :D
2019. máj. 10. 21:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk hívd el valahova, kettesben. És majd a találkán hátha megbátorodik. :)
2019. máj. 10. 22:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom azért túlbátorítani:D
2019. máj. 10. 22:08
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Hívd el kettesben, és mozdulj rá. A legcélszerűbb, ha magadhoz húzod, a szemébe nézel, és a nadrágon át megsimogatva a farkát azt mondod: "Nyugi. Én is akarlak. Menni fog."

Csak aztán majd találd ki, hogy állítod le. :)

2019. máj. 10. 22:19
 4/15 A kérdező kommentje:
#3 nem megerőszakolni akarom, hanem bátorítani:DD amiből lejön neki, hogy bejön nekem is, és nem kell zavarban lenni
2019. máj. 10. 22:34
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Milyen helyzetben érzed azt, hogy zavarban van?

Pl.: amikor beszelgettek vagy amikor hosszan egymás szemébe neztek, stb...

Egyébként tebyleg hivd el találkozni. Nem kell, hogy randinak tűnjön, ha tanultok, akkor hivd at azzal az indokkal, hogy segítsen neked XY dologban

2019. máj. 10. 23:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Ha beszélgetünk vagy csak ha a közelében vagyok.

Már nem járunk suliba (érettségi) így nem találkozunk már mindennap, ha társaság miatt nem futunk össze, akkor csak egy hónap múlva találkozunk. Messengeren privátban nem szoktunk beszélni, csak csoportokban. Nem akarok nyomulni, csak pozitív visszajelzést adni.

2019. máj. 10. 23:30
 7/15 GuyFromNewCity ***** válasza:
0%

Kérdezd meg hogy lemegy e veled vhova.

Írj rá nyugodtam. 2k19 van. Már nem nyomulós ha egy lány ráír a fiúra. Főleg hogy a fiúk nagy része egy beszari búza lett.

2019. máj. 10. 23:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Majd szervezek akkor ilyen baráti társaságos programot, aztán kész:D
2019. máj. 10. 23:57
 9/15 GuyFromNewCity ***** válasza:
De pont írtad hogy csak társasággal találkoztok és akkor fél. Nem lenne egyszerűbb ha csak kettesben?🤔
2019. máj. 11. 00:07
 10/15 A kérdező kommentje:
#7 nem, társasággal általában iszogatni szoktunk, ott pont hogy bátrabb. Ami szerintem frusztrálhatta, hogy ott volt az exe is, vagy nem tudom. De ha nincs ott sokkal oldottabb:D
2019. máj. 11. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!