Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem keres a pasim már 1 hete?
Figyelt kérdés
1 hete összevesztünk a pasimmal(nem én miattam vesztünk össze) aztán elkezdett tök csúnyán beszélni velem én meg mondtam neki hogy ameddig bocsánatot nem kér addig nem fogok vele beszélni és hogy elveszitett már engem (dühös voltam rá azért mondtam ezt neki) és azota nem is keres...még annyit se mondd h bocs...mit tegyek? Nagyon hiányzik nekem és fáj....legszivesebben ráirnék de nem akarok megalázkodni megint...mert mindig én kezdeményezek amikor neki kéne...de csak leszar és nem keres!2019. máj. 7. 11:12
1/5 anonim válasza:
Ennyire vagy fontos neki. Semennyire. Engedd el, mert hosszútávon csak rosszabb lesz.
2/5 anonim válasza:
Akkor ne alázkodj meg, és keress mást. :)
Mondjuk szerintem egy üzenet még nem megalázkodás, főleg, hogy gyakorlatilag kidobtad azzal a szófordulattal, hogy téged már elveszített.
Az pedig egy másik kérdés, hogy talán egy trágár tahóért nem olyan nagy kár...
3/5 anonim válasza:
"de csak leszar és nem keres!"
Hát akkor kb. ennyire vagy fontos neki :-(
"aztán elkezdett tök csúnyán beszélni velem"
Hát, ez sem éppen azt tükrözi, hogy olyan nagyon odavan érted, annyira szeretne...
"nem akarok megalázkodni megint"
Akkor ne alázkodj meg, mert ahol ilyen egy kapcsolat, ott vagy örökké boldogtalan leszel, vagy előbb utóbb úgyis tönkremegy.
Anyám mondta mindig és utólag belátom, igaza volt: "ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!"
4/5 Forever-alone válasza:
Hasonló cipőben járunk de én is csak azt tudom mondani hogy felejtsd el tudom nem könnyű de muszály és keress mást aki tud értékelni,aki figyelembe vesz,akinek te leszel a legfontosabb,aki mindig kezdemélyezni fog es nem te fogsz.És a mi a legfontosabb hogy mindig szeretni fog akkor is ha veszekedtek mert aki most jelen a pasid ő nem szerethet igazán mert akkor keresne ràd irna meg akkor is ha rosszban vagytok de ő nem akarja helyre hozzni amit elrontott majd egyszer rá jön hogy egyedül fog maradni es akkor mar késő lesz.De ő most lehet mással pótol amig tr itt szenvedsz a hiànyátol én nem akarok rosszat neked én csak a valóságot mondom ♡
5/5 anonim válasza:
Ő már nem a pasid, részéről ennek vége. Nem működött, nem kell visszapitizni magad. Örülj, hogy vége lett, mert kiderült, hogy nem voltál neki fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!