Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet? Ti mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal?
Szüleim elutaznak hétvégén
Barátom nálunk fog aludni
Fél éve vagyunk együtt és már egy jó ideje le akar velem feküdni ,de én még nem álltam kész ra
Mist először érzem úgy hogy én is készen állok ra
De valahogy mégis félek
Szerintetek lefeküdjek vele vagy csak petting
Ha megbízol benne és szereted, csak rajtatok áll. Ha tudod hogy figyel, vigyáz rád, szeret és fontos vagy neki, akkor elhiheted neki, hogy neked is jót akar. :)
Legutóbbi kapcsolatomban 9 hónapig voltam együtt barátnőmmel. Körülbelül fél év után hoztam fel neki utalgatás szerűen, hogy szeretnék vele lefeküdni. Ő kihangsúlyozta, hogy nem érzi magát késznek rá, inkább hanyagoljuk. Fontosnak tartottam hogy úgy érezze, nem a szex és a petting miatt jöttem össze vele, ezért nem hoztam fel a témát, szól vagy jelez, ha szeretne többet. (Bár mi végső soron nem feküdtünk le, ettől függetlenül semmit sem csinálnék máshogy, ha visszatekerhetném az időt.)
Az első valaszoló elég klisés dolgot írt, ami részben igaz, részben nem. Én már csak azért sem ajánlom ezt, mert amíg egy dolgot nem próbáltál ki, nemhogy 110, meg csak 80%ban sem készültél rá fel teljesen. Hiszen mindig a eljön a drukk pillanat, mikor valami megszólal benned, s megpróbál visszahívni (vagy sikerül is neki).
En azt ajanlom (ha gondolom együtt vagy vele, akkor meg is bízol benne) hogy kezdjetek nyugodtan bele, nagyn lassan, ztan ha nagyon úgy érzed, hogy nem, bármikor abbahagyhatjátok.
Ez egyebkent teljesen egyenfüggő, hogy fél, vagy egy, vagy akarhany eve vagytok együtt. Senki nem tudja megmondani, neked mikor lesz a jó
Hány évesek vagytok ? (17 felét oké szerintem )Pettingeltetek már ezelőtt ? Mert ezeken is sok minden múlik ,egy 5-6 alakalommal pettingeltetek előtte ,tudjátok meg mi okoz örömet a másiknak .
És ne feledd ,te döntöd el H. mikor mit szeretnél tőle ,nincs rád eloltetve .😊.
Most meg szerintem pettin mert nem vagy benne biztos .
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!