Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet egy párkapcsolatban szünetet tartani?
20 éves vagyok barátnőmmel már több mint 2.5 éve együtt vagyunk. Az utóbbi 8 hónapban elég rossz passzban voltam egyetem miatt, szüleim, összes barátomat elvesztettem és szinte folyton haza futkoztam hozzá mert nem bírtam fennt maradni a fővárosban és az órákrol is lógtam. Egyfolytában vele voltam azelött szinte minden nap együtt aludtunk nagyon jól megvoltunk viszont sokat veszekedtünk és nagyon sokszor rosszul viselkedtem olyankor.
Most elkezdtem jobban érezni magam barátkozom, szüleimmel is jóban vagyok és az új környezetet is jobban birom.
Viszont barátnőm azt mondta most már nem érzi úgy hogy szeretne, csak hogy fontos vagyok neki.
Mivel ez már pár hónapja így lebegett elöttünk most azt mondtam hogy inkább tartsunk 3 hét szünetet legyen ideje átgondolni.
Amikor néha együtt voltunk mostanában jól elvoltunk viszont a régi sérelmek őt nagyon bántják és az egyik közeli családtagja is beteg.Mindig mindent magába folytott és el is mondta hogy rengeteg dolog még bántja.
Viszont néha kicsi apró dolgokból még észreveszem hogy szeret és azt ő is mondta hogy fontos vagyok neki még mindig de úgy már nem szeret.
Van értelme így a szünetnek?
"A szünettel meg mégjobban rávilágítanál, hogy nélküled is jól megvan."
Ez az értelme a szünetnek: hogy kiderüljenek a valós érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!