Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet az iskolája előtt várnám egy szál rózsával a kezemben. Jó ötlet?
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 21:51
3/13 anonim válasza:
Nagyon aranyos lenne 🙂
Bár azt esetleg gondold végig, hogy ö örülne-e neki, mármint a gesztusnak biztos, de annak is örülne-e, hogy a suli előtt varod
Ha ne adj’ isten van olyan osztálytársa, aki beszologat neki bármi miatt és esetleg már te is téma voltál 1-1 beszolasnal, akkor ne a suli előtt várd (csak azért jutott eszembe, mert hallottam már ilyen kevés agysejttel rendelkező egyénrol, aki bármi miatt beszól annak, akit kipécézett magának ) , de remelem ilyen nem történt és akkor viszont nagyon aranyos lenne tőled ;)
4/13 anonim válasza:
Csináltam ilyet 17 évesen. Szegény nagyon örült, sírva is fakadt, totál váratlan voltam 😂. Barátnői is csak elpirultak, persze tudtam mindegyik féltékeny belül, mert kb mind vagy smárolni akart velem, vagy leszopni, vagy dugni. Beszologatni senki nem szólt be, mondjuk én nem is az a srác voltam akinek bemertek volna.
7/13 anonim válasza:
Melyik filmből vetted? Amugy nem rossz ötlet
8/13 librikus válasza:
Egy szál virággal, pláne csokorral a legtöbb nőt levehetsz a lábáról. Persze ne bunkóskodj mellé!
9/13 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Én a helyedben virágossal csináltatnék csokrot. 3 szál vörös rózsa szép csokorban kb 3500ft. Vaagy vannak az örökrózsák, ha komolyan gondolod szép díszdobozzal lehet venni az is 3500ft és ráírhatod neki :"Szerelmem addig tart ameddig eme rózsa el nem hervad"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!