Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy nekem csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nekem csak addig kell egy pasi, amíg meg nem kapom? 17L

Figyelt kérdés
Volt, hogy valamelyik nem lehetett az enyém, 2 évig voltam belé szerelmes, és azóta is csak egy ,,álom." Volt, amelyik 2 hét után beadta a derekát, de amint igent mondott a randira, már kevésbé volt érdekes számomra. Valahogy mindig úgy jönnek össze a dolgok, hogy nem kell nekem az, amelyik az enyém, másé sem, csak az, amelyik elérhetetlen. Ez miért van?
2019. máj. 3. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akibe 2 évig voltál szerelmes, azzal mi van?
2019. máj. 3. 15:02
 2/9 A kérdező kommentje:
1# Neki én nem kellettem.
2019. máj. 3. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Engem szívesen megkaphatsz bármire :D

Amúgy nem normális, sose lesz normális kapcsolatod, össze-vissza fogod csalni a párjaid és egy utolsó qv-ként fognak rád nézni.

2019. máj. 3. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert valamiért egy 14 éves kislány agyi szintjén ragadtál le. 17 évesen már ez gáz, ez a gondolkodásmod.
2019. máj. 3. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Normális egy ideig, én is ilyen voltam. Csak mindegyiket meg is kaptam:D bár én inkább egy hónap után untam rájuk. Most meg már normális kapcsoltom van,(ki hitte volna) majd kinövöd.:D
2019. máj. 3. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
#3-as kitűnően összefoglalta. Ez az ócska libanc-tempó nem vezet jóla.
2019. máj. 3. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Igazából csak nem a hozzád való sráccal jöttél össze. Velem is volt ilyen. Azt hittem, hogy igazán én nem tudok soha szerelmes lenni, és velem van a baj, hogy ráunok 1 hónap után mindenkire. Vagyis nem rájuk untam, csak rájöttem, hogy mégse tetszenek.

De aztán kiderült, hogy a megfelelő sráccal ez nem így van, szóval lehet neked is csak a megfelelőt kell megtalálni.

Szerintem túl hamar jössz velük össze, próbáld meg, hogy 1-2 (szükség szerint) hónapot csak ismerkedsz vele. Közben anyunak/apunak is van idő elmondani, hogy alakul valami és nem fognak csodálkozni, mikor hazaállítasz vele.

2019. máj. 4. 00:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nincs semmi baj.Végülis a fiúk is inkább azokat a lányokat szeretik akikért lehet küzdeni,és nem pedig azokat akik beadják a derekukat kb. 10 perc után.

Miért van az,hogy a fiúk részéről ez telejesen rendben van,de ha egy lány csinálja így,akkor már nem normális ? Komolyan mondom nem értem az embereket,talán én vagyok a hülye.

2019. máj. 4. 09:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Volt, akivel hónapokig ismerkedtem, de hiába.
2019. máj. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!