Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valyon bejövök neki? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valyon bejövök neki? Többi lent

Figyelt kérdés

Osztálytársam, igazából nekem nagyon tetszik már 4-5 éve, és el is mondtam neki de...hát nem sült el el jól, elmondta mindenkinek és úgymond vissza élt vele.

De ez még év elején volt. Nyári szünetben pedig keresett engem az interneten, de nagyon nagy hülyeséggel, kicsit rosszul is esett (ezt inkább nem mondom el hogy mivel kapcsolatban keresett) és sajnos nagyon megbántam, de elmondtam anyának, ő pedig elmondta az ő anyjának. És elég kínosan jött ki.

De ezek már hónapokkal ezelőtt voltak.

Hatodikban/hetedikben sokszor egymásra néztünk, de ez már azóta nem nagyon szokott lenni. Most akárhányszor mondani akar valamit azt mindig nekem (is) elmondja.

Szoktuk tőle kérdezni hogy y nevű lány bejön-e neki és mindig mondd az adott lányról valami sértőt. (Pl.: Idegesítő)

De a lány osztálytarsaim már engem is megkérdeztek, és rólam semmit se mondott csak a fejét csóválta.

Bejövök valyon neki :D

2019. ápr. 27. 13:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Vajon* (mindig eltévesztem)
2019. ápr. 27. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Ezzel a helyesírással van mit ledolgozni...

(Valyon)

2019. ápr. 27. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de biztos, hogy nem jössz be neki. Ha tetszenél neki, annak már egyértelmű jelét adta volna. Lépj túl rajta.
2019. ápr. 27. 14:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké :)
2019. ápr. 27. 17:00
 5/6 A kérdező kommentje:
A helyesírást meg keres kötekedő válaszoló, kijavítottam a feletted lévő kommentben :)
2019. ápr. 27. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:

valyon...

jaj ne

2019. máj. 5. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!